Puskás Akadémia: cél a kupagyőzelem

Az új játékosokról is beszélt a csapatkapitány.

Forrás: pfla.hu

A Videoton-nevelésű Szolnoki Roland, a Puskás Akadémia spanyolországi edzőtáborában, klubja honlapjának mesélt arról, mit vár a tavaszi szezontól.

Szolnoki elmondta, hogy gyorsan eltelt a téli szünet, a korábban kezdődő tavaszi szezon miatt a játékosok most eleve kevesebbet pihenhettek, de mindez azt is jelenti, hogy most nem nulláról kellett kezdeniük az esteponai edzőtáborban, hiszen fizikálisan nem épültek le annyira a rövid pihenő alatt.

A 28. életévét hamarosan betöltő csapatkapitány szerint az újonnan érkező játékosok hamar beilleszkedtek, erős a közösség, egyértelműen erősödött velük a Puskás Akadémia, és a játékos egy Magyar Kupa győzelemmel írna történelmet a klubbal.

A védő nehéz sorozatnak tartja a Magyar Kupa küzdelmeit, amit idén is jó pár NB I-es gárda már megtörtént kihullása jelez, de a 2018-as kupadöntő után, mikor is tizenegyesekkel maradtak alul az Újpest ellen, most már a végső győzelem a cél.

Ehhez először a Ferencvárost kiejtő, másodosztályú Békéscsaba testén keresztül vezet az út, hiszen február elején a "Viharsarokban" lesz jelenésük Szolnokiéknak a sorozatban, majd lesz a visszavágó is, mert már két mérkőzésen dől el a továbbjutó kiléte egy párharcban.

A Puskás Akadémia az NB I előkelő, negyedik helyén áll, három pontra lemaradva csupán a dobogótól.

Legfrissebb híreink