Puskás Akadémia: bizonyíthat a budafoki

Lassan a sorsa is eldőlhet.

Forrás:

Ma délelőtt, 11 órai kezdettel a Puskás Akadémia edzőmeccsen fogadja, a frissen feljutott Budafokot. A mérkőzésen nem vehetnek részt szurkolók és a játékosokon, valamint a szakmai stáb tagjain koronavírus-tesztet végeznek a meccset megelőzően.

A találkozó egyik legérdekesebb pontja Skribek Alen lesz, aki a Vidi ellen gólt szerzett a Budafok színeiben. Skribeket még télen adta kölcsön a Puskás Akadémia a Budafoknak, így most mind a két klubnak bizonyíthat.

Skribek neve akkor is szóba került, amikor a feljutást után készített a honlapunk interjút Jakab Jánossal:

,,Játékoskerettel kapcsolatban vannak már konkrét elképzelések? Mi lesz a két kölcsönjátékos, Skribek Alen és Zsolnai Richárd sorsa?
Utóbbiak esetében fontos, hogy ők mit szeretnének, mit látnak a jövőben, de azt gondolom, hogy nagyon jól érzik itt magukat. Nem rejtem véka alá, hogy erősítenünk kell és erősíteni is fogunk. Oláh Lóránttal már többször beszéltem erről. Huszonegy kiszemelt neve szerepel a noteszában. Folyamatosan egyeztetünk  Csizmadia Csabát is bevonva a megbeszélésekbe. A csapat gerince egyben marad. Mindenki meg van becsülve, nem tervezünk csak úgy elzavarni senkit sem, legfeljebb szakmai alapon."

Legfrissebb híreink