Puskás Akadémia: az Újpest egykori kapusa érkezett

Erősödött a szakmai stáb.

Forrás: MTI

Az nb1.hu már júlis 3-án jelezte, hogy Balajcza Szabolcs a Puskás Akadémiához tart, íme, a felcsútiak közleménye:

"Új szakember irányítja hálóőreink felkészülését a 2020/21-es bajnoki évtől – Tóth Balázs, Hegedüs Lajos és Auerbach Martin immár Balajcza Szabolccsal dolgozik. A 40 éves szakember játékosként a Kaposvár és az Újpest színeiben összesen 357 bajnoki mérkőzésen állt a gólvonalon, a lilákkal bajnoki ezüstérmet, illetve Magyar Kupa-győzelmet és második helyet ünnepelhetett."

UTE: az MLSZ, a Puskás Akadémia, a Honvéd és az MTK is vitt el szakembert - NB1.hu

 

"Nagyon pozitív az első benyomásom a klubról. Polonkai Attilát és Vanczák Vilit már régebb óta ismertem. Nagyon várom a közös munkát, jó kapusai vannak a Puskás Akadémiának. Hegedüs Lajost egy rutinos, jó kapusnak tartom. Tóth Balázs berobbant, ő remek teljesítményt nyújtott az utóbbi meccseken. Az a filozófiám, hogy megfelelő erővel és dinamikával dolgozzon egy kapus. Amit csinálunk, gyorsan és nagy dinamikával fogjuk végrehajtani, így meg fognak izzadni a kapusok" - ígérte Balajcza Szabolcs. 

Új edzővel készülnek kapusaink

 

A 41 esztendős Balajcza pályafutása Kaposváron kezdődött, majd az Újpesthez igazolt 2006-ban. A lila-fehér csapattal 2009-ben ezüstérmet szerzett a bajnokságban, 2014-ben pedig megnyerte a Magyar Kupát és a Szuperkupát. Az újpestiektől 2017-ben távozott. 

Puskás: három posztra igazolnának, megvan az egyik érkező? - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink