Puskás Akadémia: a Real Madrid előadása

9 éve hívták életre a programot.

Forrás:

„Puskás Ferenc születésnapján, április elsején a 2011-es PUSKÁS-SUZUKI KUPA sorsolása után a Real Madrid egykori kiváló csatára, az intézményi kapcsolatokért felelős igazgatója, Emilio Butragueno és a Puskás Akadémia Szakmai Irányító Testületének tagja, a Videoton 1985-ös UEFA-kupa döntős csapatának edzője, Kovács Ferenc írta alá a „RealTanoda” A Felcsúti Sportiskola az Egyenlő Esélyekért megalakulásáról szóló közös nyilatkozatot” - jelentette 9 évvel ezelőtt a felcsúti klub.

La escuela de la Fundación en Hungría recibió la formación online de sus técnicos | Real Madrid CF

 

A Real Madrid viszont most arról számolt be, hogy szakemberei online tréninget tartottak a felcsúti szociális sportiskola edzőinek. Olyan értékekről volt szó a foglalkozás közben, mint a stratégiák megtervezése és alkalmazása a gyakorlatban, modern köntösben. Olyan programokról is szó volt, melyek a hátrányos helyzetben lévő gyermekeknek nyújtanak segítséget, a program 9 évvel ezelőtt életre hívott céljának megfelelően, hiszen társadalmi integrációt segít elő.

Téma volt még az egészséges táplálkozás, ami az egészséges életmód egyik alapja, interaktív, személyre szabott képzések keretében.
 

Legfrissebb híreink