Puskás Akadémia: 500 ezer eurót érő holland utánpótlás-válogatott érkezhet

Jelenlegi elnöke megerősítette a tárgyalást.

Forrás:

Könnyen elképzelhető, hogy a tegnapi FC Emmen-Heracles (1-0) volt az utolsó olyan meccs, amin Luciano Slagveer a hazaik csapatában játszott. Holland hírek szerint ugyanis a 26 éves jobb oldali támadóért bejelentkezett a Puskás Akadémia. A támadó piaci értéke egyébként 500 ezer euró.

Luciano Slagveer op weg naar Hongarije?

Deel dit artikel: FC Emmen-voorzitter Ronald Lubbers laat weten dat de Hongaarse club zich voor Slagveer heeft gemeld, maar wil verder niet inhoudelijk reageren. "De zaak loopt nog", is het enige dat Lubbers kwijt wil.

 

Ronald Lubbere, az Emmen elnöke elismerte, hogy tárgyalásban vannak a felcsútiakkal, de további fejleményekről nem akart nyilatkozni.

 

Élő közvetítés az átigazolásokról - Priskin és Remili is bemutatkozott - NB1.hu

 

 

Slagveer az SC Heerenven neveltje, 12-szeres holland utánpótlás-válogatott. 2013-ban debütált a holland élvonalban, a első klubjában 113 alkalommal játszott. 2017 nyarán a belga Lokerenhez igazolt, de nem igazán jöttek be a számításai. Télen a Twente szerezte meg kölcsönbe, majd visszatért a Lokerenhez, innen került az Emmenhez, de nem egyszerűen, mert a két klub nem tudott megállapodni, így egy újabb kölcsön után tisztázódott csak a helyzete.

 

Nyáron az átigazolási időszak utolsó napján dőlt el végleg a sorsa. Hat forduló után viszont kiszorult a kezdőből, tegnap viszont visszakerült oda.

Legfrissebb híreink