Puskás Akadémia: 3 kívánság

Komoly a konkurencia minden poszton.

Forrás: pfla.hu

Tavaly nyáron szerezte meg végleg a Puskás Akadémia a Videotontól Sós Bencét, aki bevallottan a több játéklehetőség miatt igazolt Felcsútra. Ebben a szezonban 23 bajnokin és 4 kupameccsen lépett pályára, a játékos elmondása szerint bejött neki a váltás. A pfla.hu-nak elmondta, hogy minden poszton komoly a konkurencia, nagyon jó csapat alakult ki.

A legemlékezetesebb meccséről is mesélt:

,,Egyértelműen a Ferencváros elleni hazai összecsapás, és nem elsősorban azért, mert gólt szereztem, bár lélektanilag fontos találat volt. Sokkal inkább azért, mert egész eddigi pályafutásomat tekintve kezdőjátékosként most voltam először a zöld-fehérek ellen győztes csapat tagja. Felemelő érzés volt a 4–1-es győzelem, nemcsak nekem, hanem az egész csapatnak, azt hiszem, ezt a meccset, amíg élek, nem felejtem."

Sajnálja, hogy a Mezőkövesd ellen sem a bajnokságban, sem a kupában nem sikerült nyerniük, a játék képe alapján a játékos szerint több volt azokban a meccsekben. Nem tartja ledolgozhatatlannak a hatpontos hátrányt, optimista. Nem szeretne számolgatni, minden meccsen koncentráltnak kell lenniük. Remek szakembernek tartja Hornyák Zsoltot, aki mindig felhívja a figyelmet arra, hogy minden meccs nehéz.

Végül 3 kívánságát osztotta meg a hajrával kapcsolatban:

,,Nyerjünk nyolcból nyolcszor, ez az első és legfontosabb. Hogy ez reális volt-e, azt majd a bajnokság végén megbeszéljük… (Nevet.) A magam szempontjából a már említett gólok és gólpasszokat kérném, azt hiszem, s biztos vagyok benne, hogy ez a kettő együtt már hozná a harmadikat, ami a dobogós helyezés. Ez olyan eufóriát váltana ki mindenkiből, amilyet ritkán él át az ember. A Mezőkövesddel megéltem a feljutást, a Vidivel az Európa-ligába kerülést, a Lokival a bajnoki bronzérmet szereztem – ezt a boldogságot szeretném most is érezni."

Legfrissebb híreink