Puskás Akadémia: 2., 4., 3., 1., 5. - elképesztő sorozat

Szakály Péter utoljára.

Forrás:

A lehető legkeményebb sorozat végére ér a Puskás Akadémia, nem tudjuk elképzelni, hogy lenne csapat az NB I-ben, amelyik elcserélte volna a felcsútiakkal ezt a szériát.
 
Az „ötös fogat” első állomása a jelenleg második Vidi volt idegenben, a felcsútiak 3-0-ra nyertek. Utána a negyedik Honvéd vendégei voltak, zakóztak 2-0-ra, majd a harmadik Újpestet fogadták, 1-0-ra kaptak ki, majd a listavezető Ferencvároshoz utaztak, 4-0-ra nyertek a zöld-fehérek.
 
Azaz, a legutóbbi 4 fordulóban az első négy ellen küldhette harcba a játékosait a télen kinevezett Radoki János vezetőedző. A tréner és tanítványai azonban nem lélegezhetnek fel, mert a négy legjobb után jön az ötödik, a Debrecen. A Loki meg nemcsak otthon, hanem idegenben is tud félelmetesen futballozni, főleg akkor, ha kontrázhat, hiszen tele van a játékoskerete fiatal, gyors játékosokkal.
 
Éppen ezért nem rohanhatnak majd fejjel a falnak a Puskás Akadémia játékosai, a rutinra, a dörzsöltségre is szükségük lesz majd a hajdúságiak ellen.
 
A csapat egyik legrutinosabb, legtöbb csatát megélt játékosa Szakály Péter, aki az őszi, Pénzügyőr elleni kupameccs után a hétközi, Paks elleni kupatalálkozón tudott újra 90 percen át a pályán lenni. Szakály ősszel makacs vádlisérüléssel bajlódott, sokáig tartott a felépülése.
 

A felcsúti sajtóosztálynak adott interjújában felelevenítette, mekkora sikereket ért el a Lokival, hiszen a DVSC-vel mindent megnyert itthon (nem is egyszer), amit csak lehetett, és a nemzetközi kupákban is megmérettetett. 
 
Ám egy fontos elemet elmondott Herczeg András csapatával kapcsolatban: két arca van a Lokinak, ami ugye a fiatalság számlájára írható. 
 
Biztosak vagyunk benne, csak három olyan meccs van a bajnokságban, amikor a visszatérő nem azt szeretné, hogy a Loki a félelmetesebbik, eredményesebb oldalát mutassa.
 
A 2018/19-es bajnoki szezonban meg holnap fordul elő utoljára, hogy nem kívánja a legjobbakat a debrecenieknek...

Legfrissebb híreink