Pszichológus is segített a DVTK-nak, Horváth elégedett

Miskolc – „Kíváncsi leszek, hogy hogyan működünk majd, elsősorban a védekezésünk”

Forrás: dvtk.eu

Csütörtökön hazatért a négynapos zempléni edzőtáborból a DVTK. Pénteken felkészülési mérkőzést játszik a csapat, amely előtt Horváth Ferencet, a DVTK vezetőedzőjét faggatta a dvtk.eu.

 

„Nem az volt a cél, hogy luxuskörülmények között töltsünk el négy napot. Egy tiszta és rendezett szálláson, csodálatos környéken, négyágyas szobákban aludtunk, és igyekeztünk kihasználni a soraink rendezésére az edzések közötti időszakot, valamint az estéket is.  A legfőbb cél az volt, hogy mindenki egy kicsit közelebb kerüljön egymáshoz, hogy átbeszéljük a helyzetünket, és megoldást találjunk arra, hogyan tudunk a jelenlegi helyzetből kilábalni. Összességében azt gondolom, hogy nagyon pozitív volt ez a néhány napos edzőtábor”– mondta Horváth Ferenc.

 

„Elvégeztük a megfelelő edzésmunkát, ugyanakkor összességében hat-nyolc órát csak beszélgetéssel töltöttünk, önállóan is és pszichológussal együtt is. Volt több foglalkozás, melyben egy külsős cég szakemberei is segítettek nekünk. Próbálunk minden követ megmozgatni azért, hogy elkerüljünk arról a helyről, ahol most vagyunk. Örülök, hogy a labdarúgók is partnerek voltak ebben”– tette hozzá az edző.

 

„Nem úgy edzettünk a héten, hogy erre a mérkőzésre legyen minden kihegyezve, hiszen nekünk most sokkal fontosabb a jövő hétvégi, Videoton elleni találkozó. Kíváncsi leszek, hogy hogyan működik majd a csapat, elsősorban a védekezésünk”– zárta a szavait Horváth. 

Legfrissebb híreink