PSG: Lőw Zsolt fontos bejelentést tett Neymar és Mbappé jövőjéről

A Real Madrid csábítja a párizsi együttes klasszisait.

Forrás:

Zinedine Zidane a Real Madridot Neymar és Kylian Mbappé leigazolásával turbózná fel. A PSG magyar másodedzője, Lőw Zsolt a Borsnak adott interjújában kitért arra is, hogy mekkora esélyük van a királyiaknak a transzferre.
 
"Normális, ha a jól teljesítő játékosainkat hírbe hozzák más egyesületekkel. A mi információnk szerint mind a ketten a PSG-ben képzelik el a jövőjüket" - vélekedett Lőw. 
 
A magyar tréner egyébként a beszélgetés során elmondta, nehezen barátkozik meg a francia nyelvvel. Korábban olyan híreket is lehetett olvasni, hogy Neymar és Cavani viszonya nem túl rózsás. Ezzel kapcsolatban Lőw elárulta, az újságírók hajlamosak bizonyos dolgokat felfújni, ennek ellenére mióta Thomas Tuchel irányítja a PSG-t, összekovácsolódott a csapat. Hozzátette, semmilyen klikkesedés nem jellemzi a francia bajnokság listavezetőjét.
 
A szakembert természetesen érdekli a vezetőedzőség, de vannak dolgok, amiket mérlegelnie kell, ha kap egy ajánlatot. Például, ha az ő kezébe kerülne az irányítást, nagyobb felelősség nyomná a vállát. Lőwnek a kikapcsolódást a családja jelenti, emellett meditációt tanul és dietetikust is alkalmaz.
 
A kép forrása: Aude Alcover/Icon Sport via Getty Images
 

Legfrissebb híreink