Próbajátékos is szerepelt a Mezőkövesd edzőmeccsén

Kiütéses győzelmet arattak Kuttor Attila tanítványai.

Forrás:

Mezőkövesd Zsóry FC – Dorog 5-0 (0-0)
MEZŐKÖVESD:
Dombó – Karnitski, Bora, Vadnai, Silye, Vajda, Cseri, Bertus, Berecz, Molnár, Takács. Cs. Sajbán Máté, Zivzivadze, Nagy D., Eperjesi, Pekár. Vezetőedző: Kuttor Attila
Mezőkövesdi gólszerző: Zivzivadze 2, Takács T. 1, Pekár 1, illetve egy öngól.

A Mezőkövesd az NB II-es Dorogot látta vendégül edzőmeccsen. A kövesdiek nagyon magabiztos győzelmet arattak, Kuttor Attila együttese 5-0-ra diadalmaskodott. Az NB I-es alakulat weboldala így számol be az összecsapásról:

"A másodosztályú Dorog érkezett Mezőkövesdre, hogy a válogatott szünet okozta üres hétvégén se maradjanak mérkőzés nélkül a játékosok. Remek lehetőség ez ilyenkor arra, hogy különböző taktikai elmeket, felállásokat, formációkar próbáljanak ki a szakmai vezetők.

Nagyon jó iramú, illetve sportszerű mérkőzést játszott a két gárda. A kilencven perc során megmutatkoztak azok a stílusjegyek, amik meghatározzák a csapatok játékát. A Dorog kimondottan jó benyomást tett a hazaiakra, remek ellenfélnek bizonyultak. Végig érezhető volt, hogy nem véletlenül meghatározó szereplői a második vonalnak. Az összkép alapján azonban kijött az, hogy a Mezőkövesd Zsóry FC egy osztállyal magasabb szintet képvisel. Az első félidőben ez a differencia csak helyzetekben, míg a második negyvenöt percben számszerint öt gólban megmutatkozott. A sárga-kékek összeállításában egy próbajátékos is helyet kapott, Bora György személyében egy balmazújvárosi játékosról van szó. Az egész találkozót végigjátszotta, az ő sorsáról a napokban dönt majd a szakmai stáb.  Összességében elérte a célját a mai ütközet. A következő fordulóban Kisvárdára látogatnak Kuttor Attila tanítványai."

Legfrissebb híreink