Priskin Tamás újra betalált

Európa - Bőle Lukács a román bajnokságban szerzett győztes gólt.

Forrás:

A szlovák bajnokság 25. fordulójában a Slovan Bratislava a Podbrezová otthonába látogatott. A két csapat fordulatos mérkőzést vívott egymással, végül a vendégek 3-2-re diadalmaskodtak. Priskin Tamás kezdőként lépett pályára az összecsapáson, együttese második gólját a magyar válogatott labdarúgó szerezte a 60.percben. A gólpassz is kiosztó Priskint négy perccel később lecserélte edzője. A pozsonyiak a második helyen állnak a táblázaton, hátrányuk négy pont a listavezetővel szemben.
 

Dárdaiék kikaptak, Szalai csereként állt be - videó - NB1.hu

A Hertha hazai pályán szenvedett vereséget.

Bőle Lukács is eredményes napot zárt. A CSM Poli Iasi labdarúgója az ACS Poli elleni mérkőzésen győztes gólt szerzett a 46. minutumban. Bőle ebben az idényben már hetedik alkalommal köszönt be bajnokin. A magyar játékos együttese a román bajnokság alsóházában a nyolcadik pozíciót birtokolják.
 
Németországban a Leipzig hengerelt a Darmstadt ellen. A 4-0-s sikerből nem vehette ki a részét Gulácsi Péter, a kapust influenza döntötte le a lábáról. A Leipzig stabilan őrzi a második helyét, az éllovas Bayern 13 ponttal gyűjtött többet.
 
Ausztriában a Rapid Wien erejéből 1-1-re futotta a St. Pölten stadionjában. A fővárosi alakulatban Szántó Tamás végigjátszotta a találkozót.
 
Az olasz másodosztályban, a Serie B-ben az Adorján Krisztiánt foglalkoztató Novara a Ternana ellen maradt alul 2-1-re. A vesztes egyletben Adorján az 55. minutumban kapott bizonyítási lehetőséget. Adorjánék a 10. helyen állnak jelenleg.
 

Legfrissebb híreink