Premier League-mesterhármas az NB III-ban - videó

Főszereplő volt a légiós a hétvégén.

Forrás:

David N'Gog tavaly nyáron igazolt a Honvédhoz. A rutinos csatár a PSG-ben nevelkedett, a párizsi csapatban 61 francia bajnokin jutott szóhoz, fellépéseit 11 góllal zárta. A 30 éves futballista Párizs után Angliába igazolt, ahol előbb a Liverpool, majd a Bolton mezét ölthette magára. Ezt követően görög, skót és ciprusi együttesben is szerepelt, majd befutott a kispesti ajánlat, amire rábólintott.

N'Gog az előző idényben hat gólt szerzett az NB I-ben, emellett két találattal segítette a fővárosiak harmadosztályban szereplő egyletét. A légiós először a DVSC kapuját vette be hazánkba. 

Ebben a szezonban a Diósgyőr és a Kisvárda védelmét mattolta az első osztályban, de egyik találata után sem lehetett nagyon boldog, hiszen mindkét meccset elvesztette a Honvéd. A hétvégén az NB III-ban tette le a névjegyét N'Gog, a kispestiek második csapata a Szekszárddal játszott 3-3-as döntetlent, a hazaiaknál mesterhármasig jutott N'Gog. Íme a mérkőzésről készült felvétel:

A gólerős labdarúgót nemrég az Aranyoroszlánok című műsor mutatta be jobban a drukkereknek. N'Gog szeret Budapesten élni, mivel sok látnivaló van a fővárosunkban. Egyik kedvenc helye a Margitsziget. A kétgyerekes apuka számára azért is fontos Magyarország, mert második gyermeke itt született. Ambíciózus csapatnak ismerte meg a Honvédot, így jó döntést hozott, amikor a csapathoz igazolt. Pályafutásának egyik legszebb korszakát a Liverpoolnál töltötte, ahol Gerrard és Carragher segítségére is számíthatott. A videóban emellett beszél a legfontosabb és a legszebb góljáról is N'Gog. 

Legfrissebb híreink