Predrag Rogan egyetlen igazsága

Pisont a váltásról beszélt.

Forrás: ujpestfc.hu

Mint ismert, az Újpest hazai pályán 2-1-re legyőzte a Honvédot, ezzel október 17-e után újra három ponttal gazdagodott a csapat, ezzel elmozdult a kieső helyről, míg a Honvéd visszacsúszott a 11. helyre. A mérkőzés után Predrag Rogan egyetlen igazságról beszélt, míg Pisont István nem volt elégedett a csapat ritmusával.

Így nyilatkoztak a vezetőedzők a találkozó után:

Predrag Rogan (Újpest): ,,Az összecsapás előtt arról beszélgettem a játékosokkal, hogy egyetlen egy igazság van, és az a pályán dől el. Úgyhogy ahhoz, hogy ezt mi bizonyítani tudjuk, mindenképp szükség van az ő személyiségükre, az egyéni kvalitásaikra, a megfelelő mentális hozzáállásra, de elsősorban a győzni akarásra. Ezeket az erényeket a srácok hozták, mutatták és megérdemelték a mai győzelmet. Szakiról mind tudjuk, hogy ő több, mint egy sima játékos, és ezt ma is megmutatta, remekül futballozott.”

Pisont István (Honvéd): ,,Mindkét csapatnál nagyon fontos az eredményesség, ezért a játék színvonala elmaradt a várttól. Azonban az Újpest az első félidőben teljesen ránk állt, próbáltak az ellenfél térfelén labdát szerezni és megakadályozni a játékfelépítésünket. Több hiba csúszott a játékunkban, több olyan mélységi passzt lelesett az ellenfél, amit korábban sikeresen alkalmaztunk. Emiatt több olyan kontrát vezetett az ellenfél, ami veszélyes volt a kapunkra. Azt gondolom, a második félidőre előrébb léptünk, sokkal több jó passz volt, sokkal inkább olyan volt a játék, mint amit szerettünk volna. Bealudtunk az első gólnál, bejátszották mögénk a labdát és nagyon szépen berúgták. Utána azonban visszajöttünk a meccsbe, ami újra nyílt lett. Voltak helyzeteink, amikből talán vezetést is szerezhettünk volna. Sajnos egy jól eltalált lövésből megint vezetést szerzett az Újpest. Kevés időnk maradt a váltásra és az egyenlítésre. Hamarabb kellett volna váltanunk. Nekem a ritmussal volt problémám a csapatot illetően, többet vártam ettől. Remélem, legközelebb ebből többet tudunk mutatni."

Legfrissebb híreink