Portugáliába igazolt a Kisvárda játékosa

Nagyon megszerette az NB I-es klubot.

Forrás: kisvardafc.hu

2019 januárjában érkezett a Kisvárda csapatához a portugál Hugo Seco, aki most családi okora hivatkozva kérte szerződése felbontását.  A 31 éves szélső 27 bajnoki meccs után távozik az NB I 7. helyezettjétől, aki egy góllal és három gólpasszal zárta egyelőre magyarországi karrierjét. Egyelőre, hiszen nem azért távozik Seco mert nem érezte jól magát Várdán vagy mert a klub nem számított volna a szolgálataira. A játékos édesanyja sajnálatos betegsége illetve a nemrég megszületett kisfia miatt kérte a szezon végén lejáró szerződése felbontását.

"Anyukám visszaesett a daganatos betegségbe, miközben az október végén született kisfiammal a feleségem tavasszal még nem tudna Kisvárdára költözni. Talán érthető, hogy nagyon hiányoznak a szeretteim, így meg kellett hozni ezt a nehéz döntést. Úgy határoztam, számomra most az a fontosabb, hogy a családommal együtt legyek Portugáliában, bár nagyon megszerettem Kisvárdát, a klubot, a klubnál dolgozókat, a csapattársakat és a szurkolókat. Azért sem lett volna okom a váltásra, mert különösen az őszi szezonra nagyon jól összeállt és jól játszott, jó eredményeket ért el a csapat, miközben a klub is szépen építkezett.” - nyilatkozta klubja honlapjának.

Élő közvetítés az átigazolásokról - az NB II és az NB III hírei indítják a csütörtököt - NB1.hu

 

A játékos azóta Facebook oldalán azt is bejelentette, melyik klubban folytatja majd hazájában. Hugo Seco az SC Farensét választotta, amely csapat vezeti a portugál másodosztály bajnokságát.

A Kisvárda jelenleg Egyiptomban edzőtáborozik és készül fel a január 25-i, idegenbeli szezonnyitóra a Mezőkövesd ellen.

Legfrissebb híreink