Portugál védő a Puskás Akadémia első igazolása -  VÁRHATÓ VOLT

Korábban már játszott meccseket Felcsúton.

Forrás: Puskás Akadémia

Az nb1.hu május 20-án elsőként jelezte, hogy a Puskás Akadémia leigazolná Nagy Dominik csapattársát, a Panathinaikosz portugál belső védőjét, Joao Nunest. A felcsúti klub nem sokkal ezelőtt az alábbi bejelentést tette:

„Egyesületünk kettő plusz egy éves szerződést kötött Joao Nunesszel.

Nem váratott sokat magára első nyári igazolásunk: a görög Panathinaikosztól a védelembe érkezett a 24 éves, volt portugál korosztályos válogatott Joao Nunes. A luzitán középhátvéd a Benfica neveltje, a lisszaboni piros-fehérek B-csapatából igazolt 2016 augusztusában a lengyel első osztályú Lechia Gdanskhoz, az Ekstraklasában 76 mérkőzésen, a kupában 6-szor jutott szerephez.

Jelentős mozgások várhatóak a Puskás Akadémiánál - NB1.hu

 

Nunes tavaly nyáron az egykoron névadónk, Puskás Ferenc vezetésével a Bajnokcsapatok Európa Kupája döntőig menetelő athéni zöld-fehérek játékosa lett, a görög első osztályban a 2019/20-as szezonban 11 találkozón játszott, és két kupamérkőzésen is pályára lépett. A setúbali születésű fiatalember július 1-jén 2+1 éves szerződést írt alá klubunkkal.

Érdekesség, hogy a védekező középpályásként és jobbhátvédként is bevethető labdarúgó új igazolás létére nem mozog idegenül a Pancho Arénában: a 2014-es U19-es Európa-bajnokságon ezüstérmet szerző portugál válogatott színeiben a csoportmeccseken és az elődöntőben is pályára lépett stadionunkban.”

FRISSÍTÉS:

Csütörtök, 10.42:

Távozót jelentett be a Puskás Akadémia - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink