Portugál és afrikai játékos kell a Fradinak a magyar válogatott helyett

Budapest – Közbe szólhatott, hogy műtötték esett át.

Forrás:

Korábban jeleztük, hogy az idő közben szerződtetett négy játékos mellett a Vasas válogatott középpályása, Berecz Zsombor is szerepel a Ferencváros kiszemeltjei között. A futballista azonban azóta porcműtéten esett át. Angyalföldi forrásból úgy tudjuk, a Fradi a műtét után nem jelentkezett a játékosért – írta az nso.hu.

 

Alighanem azért, mert Berecz szerződtetése a műtétje után lekerült a napirendről, a hírek szerint egy portugál támadóval erősíthet a Ferencváros, akit egy afrikai balhátvéddel együtt a napokban várnak az Üllői útra. A zöld-fehérek jövő héten a lett Jelgava ellen kezdik meg a szereplésüket az Európa-ligában.

 

 

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről - NB1.hu

Csütörtök 09.22: Erősít a harmadosztály egyik újonca 09.10: Három korábbi játékosa is visszatért az MTK-hoz. Szerda 20.25: A Lazio korábbi gólvágója a Romától érkezhet 18.30: Pinte Attila fia az apja nyomdokaiba lépne Pinte Patrik a pozsonyi Slovan után a Haladással készül 14.56: Előrébb lépne a nagy pályán 14.00: Pisont Isván új feladata 12.37: Az első munkanap 11.28: Cáfolja a román pletykákat a volt válogatott játékos 10.27: Továbbállhat a magyar válogatott futballista.

Legfrissebb híreink