Pontes üzent az érte kiálló Loki-szurkolóknak

Debrecen – Az ultrák drapériával üzentek a portugál mesternek.

Forrás:

 

A DVSC fanatikusai mostanában kevesebben képviselik magunkat a stadionban, azonban biztosak benne, hogy a csapat gyenge szerepléséért nem Leonel Pontes és szakmai stábja a felelős. A Loki-szurkolók ezért egy "Stay Pontes" (Pontes maradj) feliratú drapériát függesztettek ki a Nagyerdei Stadion elé.

 

A DVSC vezetőedzőjéhez eljutott az üzenet. Leonel Pontes a hivatalos Facebook-oldalán köszönte meg a debreceni szurkolók támogatását.

 

„Ezt az üzenetet a szurkolóknak küldöm, akik kiállnak a csapatért és a győzelemért szurkolnak és harcolnak a stadionban. Köszönöm a munkánkba fektetett bizalmukat. A támogatásotok rendkívül fontos! Csak a csapat és a szurkolók, együtt írhatnak történelmet. Olyan csapatot akarunk felépíteni, amely büszke, amely harcol a csapat mezéért. De idő kell és bátorság a változásokhoz. Tudjuk, melyik utat kívánjuk követni.

 

Fiatal játékosokat, fiatal magyarokat, debreceni fiatalembereket akarunk a csapatba építeni, hogy felkészülhessünk a jövőre. Sokkal versenyképesebb és minőségibb gárdát akarunk felépíteni, amely minden meccsen képes lehet ellenállni bárkinek és el tudja kerülni a vereséget. Ez az identitás, ez a versenyszellem és ez a minőség, amelyet keresünk, és a támogatásotokkal győzni fogunk! A legerősebbek is megbotlanak néha, de mindig gyorsan talpra állnak.

 

Köszönöm és Boldog Karácsonyt mindenkinek!”

 

Legfrissebb híreink