Pontes megvédte a cseréjét, amit a Nemzeti Sport a szemére vetett

Debrecen – A Loki trénere bízik benne, hogy gólokat, győzelmeket hoznak az újak.

Forrás:

A nemzetközi kupaszereplést célozták meg, most viszont már az NB I-et lesznek kénytelenek.

 

A Loki, kispesti veresége után a tizenegyedik, azaz kieső helyre csúszott vissza a táblázaton, és ha a DVTK és a Paks elleni hazai meccseken nem szerez legalább négy pontot, még nagyobb bajba kerül(het). Ehhez azonban össze kellene szoknia annak a csapatnak, amelyikbe rengeteg új játékos érkezett a télen, még tovább növelve a származások, vallások, életfelfogások helyzetét az öltözőben. Leonel Pontes, a kispesti vereség után az eddigi meccsekről és a jövőről is beszélt.

 

Legrégebbi hagyományunk: a forduló válogatottja - NB1.hu

„Nagyon nehéz meccs volt, nagyon jó csapat ellen, a Honvéd nem véletlenül, hanem teljesen megérdemelten áll az első helyen. Összeszokott, remek gárda, mi az összeszokás időszakában vagyunk. Jól küzdöttünk, de ez most kevés volt. Nehezítette a helyzetünket, hogy Feltschert le kellett cserélnünk a találkozó elején, így már csak két cserelehetőségünk maradt a hajrára. Az első félidő kiegyenlített volt, kontrol alatt tudtuk tartani a történéseket. Mindkét csapatnak voltak gólszerzési lehetőségei, kiegyenlített volt a játék. Amikor a második félidőben érkeztek be a kispestiekhez a csatárok, nehézzé vált számunkra a meccs. Sajnos, egyéni hibánk után, a legvégén megszerezték a hazaiak a győztes gólt. Három pontot elvesztettünk, de benne van a csapatban a potenciál, hogy mérkőzéseket nyerjünk meg” – mondta a portugál.

 

A DVSC egyik legnagyobb vesszőparipája, hogy a tavaszi két bajnokiján még egyszer sem talált be az ellenfelek kapujába.

 

„Két remek gárda ellen játszottunk eddig. Mindkét meccsen voltak lehetőségeink, igaz nem sok. A támadó szekcióba érkeztek új játékosok a télen, de az említettekben ott rejlik a tudás, hogy gólokkal örvendeztessenek meg bennünket.”

 

Hemingway válaszolt az MLSZ kérdőívére - NB1.hu

A Nemzeti Sport úgy látta, Holman Dávid volt az a DVSC-játékos, aki a legjobb teljesítményt nyújtotta Kispesten, a portugál szakember mégis lecserélte.

 

„Ha a Honvéd nem szerzi meg a győztes gólt a mi hibánkból, akkor senki nem kérdőjelezi meg a döntésemet. Handzicot kiküldtem a szélére, Suknak az lett a feladata, hogy középen okozzon zavart, hátrányban még Chuka is a pályára lett küldve, hogy a kapuba találjunk, de ez nem jött össze. A lényeg viszont az, hogy adott pillanatban helyesnek tűnt a Holman-csere”

Legfrissebb híreink