Pomper válaszolt Rekopnak, Lanzafame is szóba került!

Budapest – „Az, hogy súlyos jelzőkkel takarod el az írásod stílustalanságát ez téged minősít.”

Forrás: Pomper Tibor/Facebook

Mint arról beszámoltunk, Rekop György dühös bejegyzés tett közzé a Facebook-oldalán, amelynek a témáját nem más szolgáltatta, mint hogy a korábbi NB I-es játékos, Pomper Tibor bejelentette, hogy az új MLSZ-döntés alapján újra átigazolhatóvá vált, mivel újra pályára léphetnek a bundaügy szereplői.

 

Nos, Pomper Tibor nem maradt válasz nélkül, a játékos a Facebook-oldalán válaszolt Rekopnak, amelyet az alábbiakban olvashatnak.

 

„Gyurikám (ha már ilyen jóban vagyunk)! Olvastam a mai kifakadásod rólam. Először is a köszönöm szó, ami beugrik. Megtisztelve érzem magam, hogy az én írásaimból mazsolázgatsz, amikor éppen unatkozol. Egy ilyen híres-neves stand up-os fickótol és az ország megmondó emberétől ez számomra hatalmas elismerés és bátorítás arra, hogy további hasonló témákat feszegessek a jövőben. Tehát még egyszer! Köszönöm!

 

Ha megengedsz nekem egy-két apróbb észrevételt...

 

Az, hogy súlyos jelzőkkel (csaló, szégyen) takarod el az írásod stílustalanságát ez téged minősít. Nyilván ha csak a reggeli "lájkvadászat" volt a cél, akkor valóban fölösleges lett volna több munkát belefektetni. Szeretett magyar csapatod másodszorra (!!!!!) Igazolt le, és foglalkoztat egy hasonló ügyben ELÍTÉLT külföldi játékost, akinek tiszteletére hétről hétre véresre tapsolod a tenyered. Ezzel sincs nekem semmi bajom,csak szerintem megkérdőjelezi az erkölcsi bajnok szerepedet, vagy arra kell gondolnom,hogy csak a magyar csaló zavarja a komfortzónádat!Ne adj isten személyes problémád van velem. Ilyenre nem is gondolnék...

 

Megszólítottál! Válaszoltam!

Részemről pont!

Üdv”

 

 

Legfrissebb híreink