Piszok nagy gól, de csalódottság – értékelt a Vidi Fraditól érkezett védője

Külön beszélt a szurkolásról is.

Forrás: MOL Fehérvár FC

Marcel Heisterrel nem hosszabbított szerződést a nyáron az FTC, így a védő a zöld-fehérek egyik legnagyobb szakmai riválisához, a MOL Fehérvár FC-hez igazolt.

Heister bemutatkozása felemásra sikeredett, mert az esélyekkel ellentétben nem nyert a csapata az Ararat Jereván ellen (1-1 lett a végeredmény), ő viszont megbízhatóan játszott, ráadásul piszok nagy góllal szerezte meg a vezetést a fehérváriaknak.

KL: Szabicsnál rákérdeztek a magyar válogatott játékosai teljesítményére is - NB1.hu

 

A találkozó lefújása után így értékelt a Vidi honlapjának a légiós:

„"Természetesen örülök, hogy góllal sikerült bemutatkoznom a Vidiben tétmérkőzésen, de szívesen elcserélném a gólomat a győzelemért, hiszen a csapat sikere a legfontosabb. Az utolsó pillanatban bekapott gól miatt csalódottak vagyunk, de most van egy hetünk arra, hogy felkészüljünk a visszavágóra. A nemzetközi színtéren nincsenek könnyű ellenfelek és könnyű mérkőzések, de abban biztos vagyok, hogy az idegenbeli meccset meg fogjuk nyerni és kiharcoljuk a továbbjutást. Nagyon jó volt hosszú idő után ismét sok szurkoló előtt pályára lépni. A Vidi fanatikusai nagyszerű hangulatot varázsoltak a MOL Aréna Sóstóba, bízom benne, hogy a jövőben is ilyen atmoszféra fogad majd bennünket".

Legfrissebb híreink