Pintér vs. Rebrov: a bejött változtatás – reakciók

Télen nehezebb!

Forrás: Ferencváros

Mint jeleztük: a listavezető és címvédő Ferencváros már 2-0-ra vezetett Mezőkövesden, de a matyóföldiek nem adták fel a küzdelmet, aminek köszönhetően Pintér Attila játékosai végül 2-2-es döntetlennek örülhettek.

A mérkőzés lefújása után így értékelt a két szakvezető:

Pintér-mágia: feltámadás bombagóllal a Fradi ellen - NB1.hu

 

Pintér Attila (Mezőkövesd): „Pintér Attila: „Először is szeretném megköszönni a szakmai stáb és a játékostársak nevében is Berecz Zsombor munkáját, büszke vagyok arra, hogy ilyen nagyszerű játékossal dolgozhattam. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, voltak lehetőségeink arra, hogy megszerezzük a vezetést, ezt követően viszont kapkodóbbá vált a játékunk, kicsit lassabban, körülményesebben járattuk a labdát és visszaesett a teljesítményünk. A szünetben változtattunk, elmondtam a játékosoknak, hogy mit várok el, igyekeztünk állandó nyomást gyakorolni az ellenfélre. Azt gondolom, hogy akik bejöttek csereként mindenki hozzátette a magáét. Úgy vélem, nagy dolog, hogy egy ilyen csapat ellen, amelyik Európában is bizonyított 2-0-ról fel tudtunk állni és meccslabdánk is volt 2-2-nél. Az első félidőt nem értettem, viszont a második félidőhöz gratulálok a játékosaimnak, ezen az úton kell továbbmennünk.”

Élő interjúban jelentette be játékosa távozását Pintér Attila - NB1.hu

 

Szerhij Rebrov (Ferencváros): „A téli meccsek mindig nehezek, és most talán a csapat a 2-0-s vezetés után elhitte, hogy megvan a mérkőzés. Ettől függetlenül nincs semmi baj, rendkívül nehéz, nyolcmeccses sorozat után vagyunk, megyünk, dolgozunk tovább. Próbálkoztunk a nehéz pályához alkalmazkodni és számítottunk arra, hogy a Mezőkövesd folyamatosan presszionál majd, de az első félidőben a tizenhatoson belül nem voltunk elég magabiztosak. A második játékrészben ezt megoldottuk, minimalizáltuk ezeket a hibákat, ugyanakkor több olyan apróbb hibát vétettünk, amelyeket kihasznált az ellenfél. Szerintem 2-0 után senki sem számított erre az eredményre, én sem hittem akkor abban, hogy ezt már megnyertük. A cserékkel a párharcok megnyerésére helyeztük a hangsúlyt, ez volt az első számú cél, mert láttam, hogy a Mezőkövesd csatárral erősített. Összességében elégedett vagyok a csapatom játékával. Szerintem a nyolc meccsből álló, nehéz sorozatban megfelelően sikerült helyt állnunk és továbbra is vezetjük a tabellát.”

Legfrissebb híreink