Pintér és a magyarok, Bognár és Böde kiválása - reakciók

A paksi szakvezető beismerései.

Forrás: paksifc.hu

Mint ismert, egy rendkívül izgalmas meccsen 4-3-ra legyőzte a Paksot a Mezőkövesd. A mérkőzés után Pintér Attila elmondta, hogy magyar futballistákkal is lehet minőségi játékot produkálni, míg Bognár Bödét hiányolta.

 

Pintér vs. Bognár: a légiósok - NB1.hu

 

 

Így nyilatkoztak a vezetőedzők a mérkőzés után:

Pintér Attila (Mezőkövesd): „Azt gondolom, hogy egy jó formában lévő, jó focit játszó Paksot sikerült legyőzni a mai mérkőzésen. Saját magunknak tettük nehézzé a találkozót, de hiába közelített mindig a Paks, volt tartásunk, nagyon bátran játszottunk, bár voltak olyan periódusok, amikor még bátrabban is játszhattunk volna. Nagyon szerettük volna a győzelmet, a csapat mindent megtett azért, hogy ezt a mérkőzést megnyerje. Sok sikert kívánok a vendégeknek, ma is megmutatták, hogy magyar labdarúgókkal is lehet jó minőségű játékot produkálni!”

Bognár György (Paks): „A hazai csapat győzelme megérdemelt, a játék minősége ezúttal nem volt megfelelő, lassabban, körülményesen játszottunk, mint megszoktuk. Böde korai kiválásával a védelmünk veszített a stabilitásából, a második félidőben két belső védős rendszerre álltunk át. Azt hozzáteszem, hogy még mindig jobb egy ilyen sokgólos, élvezetes mérkőzést játszani, mintha 0-0, vagy 1-0 lenne az eredmény.”

Legfrissebb híreink