Pintér Attila távozhat Mezőkövesdről

Mezőkövesd – Megdöbbentő információk láttak napvilágot.

Forrás:

Talán Pintér Attilát leszámítva mindenki elkönyvelte a bajnokság előtt, hogy a Mezőkövesd csak átszálló jegyet vált az élvonalba. A bennmaradás még nincsen bebiztosítva matematikailag, de az a csapat, amelyik az élmezőny tagja a téli pihenő alatt és a kedvenc ellenfele a Ferencváros volt az ősszel, mindenképpen erőn felül teljesített.

 

A Blikk írását változtatás nélkül közöljük.

 

„Meglepő információk birtokába jutott a rangado.hu, mely szerint a korábbi szövetségi kapitány, Pintér Attila hamarosan új klub kispadjára költözhet. Mindez már csak azért is meglepő, ugyanis a remekül szereplő újonc valósággal szárnyal Pintér kezei alatt, olyannyira, hogy Mezőkövesden az edzőt választották meg az Év emberének.

 

A hírek szerint azonban még ez az elismerés sem lesz elegendő ahhoz, hogy a magyar válogatott korábbi mestere továbbra is a borsodi csapat kötelékében maradjon. Hamarosan ugyanis Felcsútra teheti át székhelyét.

 

A Puskás Akadémia jelenleg a másodosztályból próbál visszakerülni az NB I-be, ám a jelenlegi éllovas csapatot irányító Vincze István korábban elmondta, megbízatása csak az őszi szezonból hátralévő mérkőzésekre szól.

 

A Fradi elleni hazai siker kétségtelenül az idei legnagyobb siker volt Mezőkövesden

 

A Rangadó ezek után felkereste a Mezőkövesd elnökét, Tállai Andrást, ám ő annyit fűzött csak hozzá az információkhoz, hogy „nem tudok róla” és azt javasolta, hogy inkább magát Pintér Attilát keressék ez ügyben. A szabadságát töltő edző azonban szintén nem adott egyértelmű választ és azt kérte, a klubtól tájékozódjanak az érdeklődők.

 

A hírek szerint addig nem várható új fejlemény Pintér jövőjét illetően, amíg az edző december 30-án Fekete Zoltán polgármestertől nem veszi át az Év emberének járó elismerését.”

Legfrissebb híreink