Pintér Attila mindig meglévő problémákról beszélt

Felcsút - Elárulta, kiből kellene több a magyar focinak.

Forrás:

A Puskás Akadémia márciusban sorozatban három vereséget is elszenvedett, azóta öt meccsen maradt veretlen, ezeken 10 szerzett gól mellett csak kettőt kapott. Tegnap például a Lokit intézték el meglepően simán a Magyar Kupa elődöntőjének az odavágóján. Pintér Attila joggal értékelt derülátóan a lefújás után.
 
 „Örülök, ha egy játékos érzi a bizalmat, számítunk rá és megteszünk érte mindent, hiszen [Henty] úgy került ide, hogy sok rosszat lehetett róla hallani, de ez nem igaz. Az edzéseken, a mérkőzéseken és az öltözőben is egy fantasztikus ember és egy fantasztikus idegenlégiós. Ilyen játékosokból kellene minél több Magyarországon ahhoz, hogy a labdarúgásunk nemzetközi porondon is eredményes legyen.”
 
„Mindig voltak problémáink, betegségek, sérülések, mindig változtatni kellett, soha nem tudtunk azzal a csapattal felállni, akikről azt gondoltuk, hogy emberileg nagyon jó szellemet alkotnak a pályán és ki tudják hozni magukból azt, hogy ez a klub minél eredményesebb tudjon lenni. Amikor kikaptunk akkor is tettük a dolgunkat, csak nem tudtunk élni a lehetőséggel. Nagy öröm számomra, ahogyan küzdenek egymásért a játékosok, egyre jobban megismerik egymást, barátok lesznek, egyre többet tudnak majd tenni ezért a klubért.”
 
A négygólos előny ellenére Pintér Attila leszögezte: a továbbjutás kérdése nem dőlt el, hiszen Debrecenben még lesz egy visszavágó.
 
„Vár még ránk 90 perc, mindent el kell követnünk annak érdekében, hogy egy olyan eredményt érjünk el, ami örökre bevésődik a klub történetére

Legfrissebb híreink