Petrjak vallomása: így élte meg a klubváltást

A Vaduz elleni párharcról is beszélt az ukrán játékos.

Forrás: Székesfehérvár

Mozgalmas időszak zárult Ivan Petrjak életében, de megtalálta a helyét a Vidinél és élvezi az ott elvégzett munkát. Köztudott, hogy az ukrán játékos a Fradinak intett búcsút a székesfehérváriak kedvéért. Az átigazolása komoly vitákat generált, de az utóbbi időben már lecsendesedtek a kritikus hangok.  

Petrjak Székesfehérváron már újra boldog, az elmúlt két hónap igazán nehéz volt számára, de keményen dolgozik, hogy újra formába lendüljön.

 

Csütörtökön újra az EL-ben lépnek pályára, ahol az első meccsen kitűzött céljaikat sikerült megvalósítani és most az előny megtartása és a továbbjutás kiharcolása a cél, Liechtenstein fővárosában. Marko Nikolics együttese az első meccsen 1-0-ra győzte le a Vaduz csapatát, így ha a Fejér megyeiek nem figyelnek, kellemetlen pillanatok is várhatnak rájuk. 

A légiós sem számít könnyű mérkőzésre, mert ezen a szinten olyanok már nincsenek, ezért nagyon fegyelmezetten kell focizniuk.

 

Pihenésre nem lesz túl sok idejük, pénteken térnek vissza Magyarországra, ahol vasárnap már győzelemmel szeretnék megkezdeni a bajnokságot - nyilatkozta a Fehérvár FC honlapjának az ukrán játékos.

Legfrissebb híreink