Petrjak levelet írt a fradistáknak - mutatjuk

Külön rész foglalkozik a szurkolókkal.

Forrás:

Nem kell részletezni és újra feleveníteni, mekkora érzelmi viharokat váltott ki az FTC-nél (vezetőknél, társaknál és szurkolóknál az), hogy Ivan Petrjak a Vidit választotta. Azóta szinte mindenki elmondta a véleményét a zöld-fehérektől, ám a fehérváriak és maga a játékos is csöndben maradt.
 
Eddig!
 
Mert elérkezett a pillanat, amikor az ukrán szélső az Instagramon közzétett egy levelet, amit a fradistáknak címzett. Íme:
 
„Volt elég időm mindent átgondolni, mielőtt nekiültem ennek a búcsúlevélnek. Sosem egyszerű a búcsú, de az én esetemben mégis az, mert nem kell túlgondolnom… Elég csak leírnom, amit a szívem diktál. A labdarúgás világában gyorsan történik minden, különösen akkor, amikor nem is gondolnád. Így történt ez 2018-ban is, amikor a Fradi játékosa lettem, és így történt ez két hónappal ezelőtt is. Mielőtt egy újabb kalandba belevágnék, úgy érzem, köszönetet kell mondanom mindenért a Fradinak. Az elnöknek, Szerhij Rebrovnak, az orvosi stábnak, Orosz Pálnak, Hajnal Tamásnak, az igazgatóknak, a dolgozóknak, a stábnak és a srácoknak az öltözőben, akikkel meccsről meccsre együtt küzdöttünk. Rövid, de fontos és intenzív időszakot éltünk át együtt. Azt gondoltam, hogy valaminek itt vége szakad, de ilyen az élet. Tovább kell lépnünk… Ez a nehéz abban, amikor játékosként és emberként gyarapodsz, tanulsz, fejlődsz. Sokszor mondtam már, és ezt máig tartom: biztos vagyok benne, hogy a Sasoknál eltöltött időszakom kitörölhetetlen része marad az én történetemnek. Ez egy olyan év volt, amikor a Fradi-szurkolók ismételten bebizonyították, hogy különlegesek, utánozhatatlanok, erősek és kritikusok is, de megértik a helyzetet, és a szenvedélyük pozitív energiaként fogja segíteni a csapatot. Köszönöm a Fradinak, hogy mindig tárt karokkal fogadott ottani pályafutásom kezdete óta. Szívélyes üdvözletemet küldöm ezen nagyszerű klub rajongóinak és szurkolóinak, örökre az életem része maradtok.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ванька Петряк (@petryak1994) által megosztott bejegyzés,

Legfrissebb híreink