Petrjak: hatalmas puszik a családtól - videó

Főszereplő volt az ukrán légiós.

Forrás: molfehervarfc.hu

Két fontos győzelmet aratott a MOL Fehérvár az előző héten. Joan Carrillo együttese előbb az Újpestet búcsúztatta a Magyar Kupától (az odavágó 0-0-s döntetlennel zárult, a második meccsen Musliu találatával 1-0-ra nyertek a fehérváriak), majd szombaton a Zalaegerszeget múlta felül 4-1-re. A ZTE elleni diadal főhőse Ivan Petrjak volt, a 25 esztendős futballista 3 alkalommal vette be az újonc kapuját. Petrjak ebben az idényben 5 találatnál jár, a mesterhármast megelőzően augusztusban a Paks, majd február elején az Újpest ellen ünnepelhetett. Az ukrán labdarúgó az előző szezonban 6 találatot termelt a Ferencváros mezében.

MOL Fehérvár FC - ZTE FC | 4-1 | (1-0) | OTP Bank Liga | 22. forduló | MLSZTV

 

A Zalaegerszeg elleni mérkőzés abból a szempontból is mérföldkő Petrjak magyarországi karrierjében, hogy korábban még nem tudott három gólt szerezni egy tétmérkőzésen. A lefújás után a szurkolók körében Petrjak volt a legnépszerűbb, de a futballistának a családja is gratulált, a szerettei puszikkal honorálták Petrjak produkcióját ez a fehérváriak által feltöltött videóból is kiderült. Az öltözőbe belépve pedig vastaps fogadta a légióst. 

Bravó, Ivan! Hajrá, Vidi!

 

Petrjak a meccs után kiemelte a fehérvári szurkolók remek buzdítását. Hozzátette, hasonló folytatásban reménykedik.

"Nehéz hetek vannak mögöttünk, hiszen sok tétmeccset játszottunk, de végre - a ZTE ellen - szinte minden összejött. Tudatosan próbáltunk ellenfelünkre már a saját kapuja előterében nagy nyomást helyezni, ez pedig be is jött, hiszen többször sikerült labdát szereznünk a ZTE térfelén, ezekből pedig gólokat is rúgtunk. Fantasztikus este volt, nyilván rendkívül boldog vagyok, hogy mesterhármast szereztem, korábban ilyenre még nem volt példa felnőtt pályafutásom során. De számomra a legnagyobb öröm az volt, hogy szurkolóink ezúttal is végig biztattak bennünket, lefújás után pedig közösen ünnepelhettünk. Nagyon szeretném, ha ezen az úton haladnánk tovább" - nyilatkozta a gólerős játékos

Carrillo már az Újpest elleni visszavágót követően dicsérte Petrjak teljesítményét. Akkor kiemelte, hogy a játékosa sokat dolgozott, emellett kialakított néhány veszélyes helyzetet is.

Továbbjutás után: rengeteg hiányzóról beszélt a Vidi mestere - NB1.hu

Többször volt feszült az Újpest elleni kupavisszavágón (1-0-ra nyertek és továbbjutottak) Joan Carrillo, a MOL Fehérvár FC vezetőedzője. Amikor a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elkezdte az értékelését, utalt is rá, hogy miért. „Szeretnék gratulálni a játékosoknak. Két meccsen jobbak voltunk, mint az Újpest.

A fehérváriak a győzelmüknek köszönhetően 3 pontra csökkentették a hátrányukat a Ferencvárossal szemben, de a zöld-fehérek 2 meccsel kevesebbet játszottak. A Fejér megyei alakulat a hétvégén a Kaposvárt fogadja, ezen a meccsen Petrjak növelheti a góljai számát. Ezt követően pedig a Fejér megyei rangadón teheti le újra a névjegyét Petrjak. Május 9-én a Fradit látják vendégül Nikolics Nemanjáék, nagy kérdés, hogy ennek a rangadónak mekkora tétje lesz...
 

Legfrissebb híreink