Pátkai: záradék a szerződésben?

Érdekelné-e a külföldre igazolás?

Forrás:

Pátkai Máté alapembere a MOL Fehérvár FC-nek. Ráadásul, azok közé a focisták közé tartozik, akiket általában az ellenfelek szurkolói is elismernek, amikor meg Wales és Horvátország ellen is győztes gólt szerzett az Eb-selejtezőkön, egyenesen egy ország istenítette.

Pátkai most az M4 Sportnak nyilatkozott, sok téma mellett a jövője is szóba került. Elméletileg a nyáron nem jár le a szerződése, mert a feltételezések szerint volt egy záradék, ami miatt meghosszabbítódott, de a részletekről nem beszélt. Arról, hogy érdekelné-e egy külföldi lehetőség, viszont nyilatkozott:

„Ha adódna olyan lehetőség amiről előrelépés, akkor én biztosan belevágnék. Azt is tudom, hogy a feleségem mellettem állna, egy ilyen döntésben nem egyedül hoznék meg, családos emberként a gyermekekre is gondolni kell. De ha a klub is hajlana rám, akkor igent mondanék, de csak és kizárólag családdal, nélkülük sehova se mennék.”

Pátkait arról is megkérdezték, mi lehet a felfüggesztett bajnokság sorsa:

„Meglepődnék azon, ha most húznának egy vonalat azzal, hogy vége a bajnokságnak, és megvan a bajnok és a két kieső. Az a baj, hogy minden rendkívül bizonytalan most. Az európai példák is ezt mutatják, néhány csapat kisebb csoportban edz, de sehol nem jött el még az az időszak, hogy fontolóra vegyék a bajnokság folytatását. Ha befejezzük ezt a bajnokságot, akkor az szerintem júniusra fog tolódni.”
 

Legfrissebb híreink