Patikában dolgozik az NB I-es rutinnal rendelkező edző

Nem szakadna el a futballtól.

Forrás: dvsc.hu

A Zalaegerszeg ezt a szezont Dobos Barna irányításával kezdte meg. A tréner februárban ajánlotta fel a lemondását, amit az egerszegiek el is fogadtak. Dobos utódja Márton Gábor lett. Dobos Barna jelenleg egy dunaújvárosi patikában dolgozik. Az edző édesanyja példáját követve szerezte meg a gyógyszerészdiplomát, emellett közgazdasági diplomával is rendelkezik. 

"Elkél a segítség, hiszen a járvány kirobbanásakor olyan nagy volt a roham nálunk is, mint az élelmiszerboltokban. Az emberek a liszthez hasonlóan az alapgyógyszerekből is beraktároztak, és a vitaminokat is vitték. A gumikesztyűre, maszkra és fertőtlenítőre pedig továbbra is nagy a kereslet" - nyilatkozta a Borsnak dr. Dobos Barna

Koronavírus: visszautalja a pénzt a polgármester, amit pályafelújításra kaptak - NB1.hu

 

Dobosék természetesen odafigyelnek a különböző higéniai szempontokra. Hozzátette, a vevők mentalitása nagyon eltérő.

"Természetesen maszkban és gumikesztyűben dolgozunk. A vevők hozzáállása nagyon eltérő, van, aki nagyon tart a vírustól, más lazábban veszi, és rá kell szólni, hogy legyen kedves tartsa meg az optimális távolságot, és ne fogdosson össze mindent" - árulta el a szakember.

Dobos a Borsnak azt is elmondta, hogy a jövőjét a labdarúgásban képzeli el. Dobos korábban a Dunaújvárost az NB I-be vezette, a Zalaegerszeg ajánlatára pedig 2018 szeptemberében bólintott rá. 

Legfrissebb híreink