Parádésan búcsúzott a sereghajtó az évtől -reakciók

Herczeg András bosszankodott, Disztl László viszont örült.

Forrás: DVSC

Kiütéses győzelmet aratott az év végén a sereghajtó Kaposvár, a Loki volt az áldozat. Disztl László szerint felszabadultan tudtak játszani, míg Herczeg András bosszankodott.

Disztl László (Kaposvári Rákóczi FC): Örülünk, hogy sikerült győzelemmel megörvendeztetni a szurkolóinkat az év utolsó hazai mérkőzésén. Nem csak eredményesen, jól játszott a csapat. Felszabadultan, nagy lelkesedéssel futballoztak a srácok, így gólokban és játékban is az ellenfél fölé tudtunk nőni. A mérkőzés elején sikerült egy biztos védekezést kialakítani, mindig ez a győzelem alapja, s szerencsére az egyéni hibák is elkerültek minket. Sok nagyon jó egyéni teljesítmény akadt, jó összjátékokat és szép gólokat láthattak a nézők. (rakoczifc.hu)

Herczeg András (DVSC): Támadólag léptünk fel a mérkőzésen, de az elején hibáztunk egy szöglet után, hiszen a kifejelt labdánál előbb kellett volna kijönni. A második bekapott gólunk nagyon balszerencsés volt. Az első félidőben nem igazán tudtunk helyzeteket kialakítani, de a másodikban igen, de ezeket nem jó százalékban értékesítettük. A második játékrész elején hamar gólt kaptunk, bár utána rögtön tudtunk szépíteni. Bosszantó, hogy nagyon könnyen játszottak át minket az utolsó két gólnál. (rakoczifc.hu)

Legfrissebb híreink