Parádés góllal búcsúzhatott a ZTE-től a Fradi játékosa

Egy másik alapember sorsáról is szó van.

Forrás: ztefc.hu

Mint arról korábban már beszámoltunk, a ZTE a bajnoki szezon zárásaként 5-4-es vereséget szenvedett Újpesten.

Újpest-ZTE: a támadófoci ünnepe - NB1.hu

 

A találkozón a vendégeknél remekelt az a Szánthó Regő, aki előbb akcióból talált be, majd egy védhetetlen szabadrúgást bombázott a lilák kapujába. Íme:

A kölcsönben a ZTE-nél futballozó Szánthóval kapcsolatban az nb1.hu már korábban jelezte, hogy nyáron visszatérhet a Ferencvároshoz, majd onnan akár tovább is állhat, hisz többek között a lengyel Legia Varsó érdeklődik iránta.

Az NB I gólkirálya mellett a Fradi támadóját is figyelik a lengyelek - NB1.hu

 

A 20 esztendős középpályás 2020 nyarán került a ZTE-hez, 27 NB I-es bajnokin 10 gólt szerzett. Sallói István, a zalaegerszegiek sportigazgatója a zte_1920 Instagram-oldal értesülései szerint elmondta, hogy két évre vették kölcsön őt, a Ferencváros pedig jelezte, hogy azt szeretnék, ha a felkészülést már náluk kezdené meg.

További információ, hogy a szintén kölcsönben lévő Artem Favorovról tárgyal a ZTE, felvették vele és a Puskás Akadémiával is a kapcsolatot az esetleges folytatásról. A 27 éves középpályás 28 bajnokin 8 gólt szerzett az idényben. Amennyiben Favorov visszatér a felcsútiakhoz, a pótlására érkezhet egy játékos - a zte_1920 szerint Vécsei Bálint, Mezei Szabolcs, Michal Skvarka és Windecker József is felmerülhetett.

Legfrissebb híreink