Palermo: "Eleinte furcsák voltak a pörgős edzések" - Sallai

Palermo – Sallai Roland Balogh Norberttel jár edzésekre, amelyekbe már sikerült belerázódnia.

Forrás: stadio24.com/

Mint arról beszámoltunk, Sallai Roland az NB II-es Puskás Akadémiától egy évre az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Palermóhoz került egy évre kölcsönbe, a szicíliai klubnak pedig opciós joga lesz a játékjogának a megvásárlására a szezon végén. A 19 éves támadót egy sajtótájékoztató keretében mutatták be Olaszországban, ennek kapcsán pedig a Nemzeti Sportnak is nyilatkozott. 

 

 „Hétfőn a tréninget követően sajtótájékoztatón kellett részt vennem, ott is bemutatkoztam – mondta a Nemzeti Sportnak Sallai Roland. – Az olasz újságírók több témáról is faggattak, melyik poszton érzem magam a legjobban, mik az erősségeim, de a múltam is érdekelte őket. Persze számomra az edzések jelentik a nap fő eseményét, próbálom minden gyakorlatnál kihozni magamból a maximumot. Nem mondom, eleinte furcsák voltak a pörgős edzések, de mostanra belerázódtam.”

 

A 19 éves támadó mögött – és előtt – sűrű napok állnak, a hivatalos ügyek intézése mellett hamarosan állandó otthonába is beköltözhet. Sallai azt is elmondta, egyelőre magyar csapattársával, Balogh Norberttel jár az edzésekre.

 

„Kedden bankba rohangáltam, és más hivatalokba is mennem kellett. Nem mondom, hogy kedvencem az ügyintézés, de ezeken egy új országba költözve túl kell esni. Az edzések általában délelőtt vannak, ezért az ilyen dolgokat délutánra hagyom. Jobb is, legalább a tréningeken friss vagyok.”

 

„Nagyon nem tudok eltévedni, hiszen az edzésekre együtt megyünk a csapattársammal, Balogh Norberttel. Tizenöt-húsz percre lakom most a pályától, és noha az új lakásom kicsit távolabb lesz, alig várom már, hogy átköltözzem saját otthonomba.”

 

Legfrissebb híreink