Paksra igazolt az egyik legtehetségesebb magyar középpályás

Hivatalos bejelentés.

Forrás: paksifc.hu

Sipos Zoltán személyében tehetséges utánpótlás-válogatott középpályást szerződtetett a Paks. Íme, a klub bejelentése:

"Sipos Zoltán már a nyári felkészülési időszak legelején csatlakozott csapatunkhoz, majd edzésmunkája és a felkészülési mérkőzéseken mutatott teljesítménye meggyőzte klubunk vezetőit, valamint a felnőtt gárdánkat trenírozó szakmai stábot. A mindösszesen 19 éves fiatal tehetség így a mai napon a hetedik 2020-as nyári igazolásunk lett. A 184 centiméteres, ígéretes labdarúgó a Puskás Akadémiában nevelkedett, de a tavalyi szezont kölcsönben a Csákvárnál töltötte. Sipos eddigi karrierje során már megjárta az U16-os, az U17-es és az U19-es utánpótlás-válogatott csapatokat is.

„Nagyon jól esett, hogy egy NB I-es klub érdeklődött irántam, és végül le is igazolt. Ezt ezúton is szeretném megköszönni családomnak, barátaimnak és nevelőedzőimnek. Az első napoktól kezdve mindenki nagyszerűen fogadott, és segítette a beilleszkedésemet. Úgy érzem tehát, nagyszerű közegbe érkeztem, így mindenképpen hosszútávon gondolkodom Pakson. Ami csak tőlem telhető, megteszem, hogy minél több lehetőségem legyen bizonyítani” 

 

- nyilatkozta honlapunknak a kontraktus aláírását követően a védekező középpályás.

Haraszti Zsolt, ügyvezetőnk pedig a következőképpen vélekedett ifjú újoncunkról. „Sipos Zoltán egy komoly tehetség, tizenkilenc éves, így csak rajta múlik, milyen pályafutás előtt áll. Szurkolunk neki, hogy minél eredményesebb legyen.”

Üdvözlünk a magyar csapatban, Sipos Zoli! Hajrá!"

Legfrissebb híreink