Pakson folytatja a magyar válogatott játékos

Megvan az új csapata.

Forrás: paksifc.hu

A Paks közleménye:

"Nagy örömmel tudatjuk szurkolóinkkal, hogy klubunk csütörtök délután három évre szóló szerződés kötött Balogh Balázzsal.

 

A ferencvárosi nevelésű középpályás labdarúgó karrierje a kétezres évek elején indult, majd 2008-tól két esztendőn keresztül légióskodott Olaszországban, ahol az FC Empoli és a Lecce igazoltja is volt. Az NBI-ben 2010-ben mutatkozott be, miután az Újpest hazacsábította. A fővárosi lila-fehéreknél hét évet töltött, majd a Puskás Akadémiához szerződött, ahol július 31-én bontott szerződést. Az előbb említett két gárdánál összesen 230 első osztályú és 44 Magyar Kupa-meccsen lépett pályára, így a rutinos jelző mindenképpen megállja a helyét újdonsült játékosunkkal kapcsolatosan. A jobb és bal lábával egyaránt technikás labdarúgónk sikeres pályafutása során magára ölthette az U20-as, az U21-es és a felnőtt válogatott szerelést is.

A kontraktus aláírását követően klubunk ügyvezetőjét, Haraszti Zsoltot kérdeztük:

 „Mindenképpen szerettünk volna a középpályára még egy meghatározó játékost igazolni, úgy gondolom, Balogh érkezésével ez sikerült. Legfrissebb igazolásunk komoly múlttal rendelkezik, így bízom benne, hogy nagyon gyorsan csapatunk erőssége lesz.”

 

Végezetül új játékosunknak paksi sikerekben gazdag szezonokat kívánunk csapatunknál. Üdvözlünk a magyar csapatban, Balogh Balázs!

Legfrissebb híreink