Paksi igazolások: visszatérés a gyökerekhez

Megtiszteltetés paksi mezbe öltözni.

Forrás: Paks

A tavaszi szezon kezdete előtt szurkolói ankétot tartottak Pakson, a stadion főépületének az első emeletén.

Sok szurkoló és újságíró volt kíváncsi az eseményre a Paks honlapjának a beszámolója szerint, az összejövetel Bognár Péter szakosztályelnök mondataival kezdődött:

„Edzőváltásunk miatt az elmúlt időszakban sok hírt szolgáltattunk a médiának, de továbbra is az a legfontosabb, hogy filozófiánkon, miszerint mi vagyunk a magyar csapat, nem változtatunk. Sőt, reméljük, egyre több csapat követi a példánkat. Bízunk benne, hogy tavaszra a stadionunk is végleg elkészül, melyben jó játékot mutatva szurkolóink is kiválóan fogják érezni magukat.”

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - NB1.hu

 „Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Balog Judit, az egyik ügyvezető is szót kapott, aki főként a bérletekről és a stadionról tájékoztatta az egybegyűlteket:

A tavaszi szezonra szóló bérleteinkkel minden ugyanúgy megy, mint az elmúlt években, és a legfontosabb, hogy nem emelkedtek az árak. Ami a stadiont illeti, a kivitelező továbbra is úgy nyilatkozott felénk, tartani tudja a március végi átadást. Mi pedig reménykedünk benne. Ha elkészül az A-szektor, bérleteseinknek természetesen oda is opcionális elővásárlási joguk lesz helyet váltani.”

Haraszti Zsolt, a másik ügyvezető az alábbiakat mondta el az ankéton:

„Igazolásainkkor vissza kellett térni a gyökereinkhez. „Olyan játékosokra van szükségünk, akiknek megtiszteltetés paksi mezbe öltözni, így nézelődtünk és nézelődünk a piacon. Szokták mondani, hogy a jó közösség plusz hat pont, ez az elmúlt heteket látván megvan, így nagyon remélem, hogy tavaszra kiegyenesedünk.”

A vezetőedző is szerepet kapott, Osztermájer Gábor így nyilatkozott:

„Négy nap hazai munka után utaztunk Törökországba, ahol kiváló körülményeink voltak. A tábor alatt minőségi munkát és játékot láttam a fiúktól, így azt gondolom, mindenképpen előreléptünk. Új igazolásainktól sokat várok, de, mint láthatták az ősz végén Kelemen Dávid esetét, szívesen nyúlok motivált, régebben kevesebbet vagy egyáltalán nem játszott játékosokhoz is. Ez egészen biztos, a jövőben is így lesz.”

Az új igazolások is szóhoz jutottak, Bertus Lajos, Szakály Dénes és Szélpál Norbert elmondták, hogy könnyen ment a beilleszkedésük és jó döntésként élték meg, hogy Paksra igazoltak.

Legfrissebb híreink