Paks-ZTE: Böde Dániel el lesz tiltva a visszatérése után

Rá jellemző őszinteséggel nyilatkozott.

Forrás: Patkós Imre

Paks-ZTE 1-1

Nehéz helyzetbe hozta az azóta Budafokon aratott győzelme ellenére a Diósgyőrt a Paks a múlt héten egy remek mérkőzésen aratott győzelmével. A mai találkozó kérdése így az volt, hogy ezt teszi-e a Zalaegerszeggel is, mely gárda szintén az életéért küzd.

És ugye az sem volt mellékes, hogy a matematika szerint a Paksnak volt és még mindig van is esélye a dobogós helyezésre, azok után, hogy Bognár György vezetőedzővé történt kinevezése előtt sokak szerint még akár ki is eshetett volna.

Kár lenne tagadni, ennél a meccsnél már sok jobbat rendeztek Magyarországon is, pláne kevesebb hibával tarkítottat, de a küzdelem legalább nagy volt, ami viszont a látvány rovására ment.

A Paks, a végső helyezésétől függetlenül minden elismerést megérdemel, hogy csak magyar játékosokkal a mezőny üde színfoltja, míg a ZTE-re akkora meccs vár kedden, ami számukra felér egy kupadöntővel.

A MÉRKŐZÉS FŐSZEREPLŐJE: BÖDE DÁNIEL
A ZTE góljánál nem tehetett arról, hogy tevékenyen részese volt annak létrejöttében, amikor viszont egyenlített, akkor viszont olyan elánnal érkezett a kapu elé, mint mindig, a még mindig tartó fénykorában.

A MÉEKŐZÉS KULCSMOMENTUMA: BÖDE VISSZATÉRÉSE
Ismét játszani tudott a Paks ikonja, és mint jeleztük, és mint amint látható is volt, főszereplő volt. Cseréje a korábbi betegsége miatt volt, a következő meccset ki kell hagynia. Lefújás után korrektül elismerte, hogy igazságos volt az iksz.

GÓLOK TÖRTÉNETE:
18. p.: Bal oldali szöglet után Hegedüs Böde vállára paskolta a zsugát, akiről a saját kapuja felé pattant, Kálnoki-Kis került a leghamarabb képbe, majd három lépésről a kapuba fejelt. 0-1!

50. p.: Kis szöglet után Nagy ívelt a kapu elő balról, a túlsó ötösről a gólkirály-jelölt Hahn fejelt középre a labdát, ahol érkezett Böde, aki 5 méterről a kapu jobb oldalába fejelt. 1-1!

JEGYZŐKÖNYV:

Paksi FC-ZTE FC 1-1 (0-1)
Paks, zárt kapuk mögött, v.:
Vad II.
gólszerzők: Böde (50.), illetve Kálnoki-Kis (18.)
sárga lap: Bertus (41.), Böde (67.), Ádám (68.), illetve Futács (76.), Gergényi (91.)
Paksi FC: Hegedüs - Lenzsér, Böde (Lorentz, 70.), Tamás, Szabó J. - Balogh B. (Szakály D., 81.) - Kulcsár (Ádám, a szünetben), Bertus (Nagy R., a szünetben), Bognár, Sajbán - Hahn (Papp K., 70.)
ZTE FC: Demjén - Szépe (Tajti, 75.), Kálnoki-Kis, Bobál D., Bedi - Favorov, Sankovic - Babati (Vass P., 71.), Zimonyi (Futács, 75.), Gergényi - Koszta

KÖVETKEZŐ FELADAT:
A ZTE kedden lehet, hogy a számukra év meccsének számító kiesési rangadón a Budafokot fogadja, míg a Paks az ellen a Kispest ellen játszik, mely jelen pillanatban még mindig nem lehet nyugodt.

Tabella a linkre kattintva érhető el.

Edzői értékelések:

FRISSÍTÉS:

22.26:

Pintér nem sírdogál, Rebrov beszélgetni fog, Oenning duplázna - edzői reakciók - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink