Paks-Vidi: sorsdöntő meccs szépen, csendben? - ELŐZETES

Itt is, ott is kellenek a pontok - más-más okból.

Forrás: paksifc.hu

Szombaton az OTP Bank Liga 26. fordulójának esti mérkőzésén a Paks számára is újraindul a vírushelyzet miatt két és fél hónapja félbeszakított bajnokság: a tabellán második helyzett MOL Fehérvár gárdája látogat az atomvárosba.

A két csapat eddigi szezonbeli meccsei közül eddig egyet a Paks, egyet a MOL Fehérvár nyert meg, érdekességképpen idegenben, 2-0-s arányban. Egy aprócska siker a hazaiaknak most a kiesés elleni harcban, a vendégeknek a bajnoki cím üldözésében lehet nélkülözhetetlen.

„Mindenképpen kiindulhatunk abból a mérkőzésből, hiszen bebizonyítottuk, le tudjuk győzni Őket, nincs tehát helye félelemnek” - utalt a legutóbbi sikerre Osztermájer Gábor, a Paks trénere. „Ugyanolyan bátran és elszántan kell fociznunk most is, mint tettük azt az előző körben ellenük. Egészen biztos, hogy apró mozzanatok fognak dönteni a végeredmény kimenetelével kapcsolatosan. Nekünk ki kell lépnünk a kishitűségünkből, és előre kell néznünk, ehhez remek alkalom, hogy egy erős csapat elleni győzelemmel térjünk vissza. Egy ilyen siker hitet, reményt és önbizalmat ad a folytatáshoz. Fontos azonban, hogy a három ponthoz mindenképpen szervezettségre és fegyelmezettségre lesz szükségünk” - mondta.

A kupaelődöntőben búcsúzó fehérváriaknak össze kell kapniuk magukat, ezzel kapcsolatban Joan Carrillo a Mezőkövesd elleni visszavágó után így fogalmazott: "Nincs más hátra, mint kielemezni a hibákat, erősíteni a pozitívumokat és készülni a Paks elleni bajnokira.”

 

OTP Bank Liga, 26. forduló:

21.05 Paks-MOL Fehérvár

Legfrissebb híreink