Paks-Vidi: segítség a Fradinak

Sajnálhatja a Kövesd, hogy nem nyert.

Forrás: molfehervarfc.hu

PAKS-VIDEOTON 0-0

Gól nélkül döntetlent játszott egymással a Paks és a Vidi, a játék képe alapján egyik csapat sem érdemelt győzelmet. Az eredmény egyik csapatnak sem jó, a Paks nem tudott elmozdulni a kieső helyről, míg a Vidi nagy lépéshátrányba kerülhet a Ferencváros ellen. Mezőkövesden vakarhatják a fejüket, hogy nem sikerült nyerni, hiszen 3 pontra meg tudták volna közelíteni a fehérváriakat.

A MECCS FŐSZEREPLŐI: A FEHÉRVÁRI ULTRÁK

Rajtuk megint nem múlt semmi. Tiszta szívből, megállás nélkül szurkoltak, remek hangulatot teremtve. Szép számmal utaztak idegenben, többet érdemeltek volna.

NINCS KULCSMOMENTUM

A KÖVETKEZŐ FELADAT

A Paks győzelmi kényszerben utazik a következő fordulóban a Mezőkövesdhez, hiszen kieső helyre csúszott a csapat és nem tudott ellépni onnan. A Vidi következőnek a Kisvárdát fogadja, szintén győzelmi kényszerben, ha életben akarják tartani a bajnoki címhez fűzött reményt.

JEGYZŐKÖNYV

Paksi FC-MOL Fehérvár FC 0-0

Paksi FC: Rácz – Osváth (Poór 89.), Szélpál, Kelemen, Szabó – Szakály (Bartha 69.), Windecker (Kecskés 69.), Balogh – Könyves (Hahn 60.) Böde, Haraszti (Kulcsár 69.)

Videoton: Kovácsik – Fiola (Rus 22.), Juhász, Vinícius, Stopira – Pátkai, Houri (Nikolics 66.) – Nego, Kovács I., Petrjak (Nikolov 79.) – Hodzic (Szabó L. 79.)

FRISSÍTVE: REAKCIÓK

Vasárnap, 8.17

Paks-MOL Fehérvár: bizakodás és sajnálat - reakciók - NB1.hu

 

A tabella a linkre kattintva érhető el.

Legfrissebb híreink