Paks-Videoton: gólokból nem volt hiány - videó

Virtuális térbe költöztek a csapatok.

Forrás: molfehervarfc.hu

A koronavírus-járvány miatt ugyan elmaradt a Paks és a Videoton csatája, ám a fehérváriak átköltöztették a meccset a digitális gyepre. A Football Manager 2020 nevű játékot hívták segítségül, itt szimulálték le a találkozót.

A virtuális bajnokságban a 15. fordulóban került sor a Paks-Videoton meccsre, az első találkozót a Vidi nyerte 3-1-re a Sóstói Stadionban. Egészen nagy hasonlóságot mutat a mátrix-beli tabella a valóssal, a Paks a 10. helyet birtokolja 12 ponttal, míg a Vidi a második 28 egységgel.

A Videotonnál és a Paksnál is úgy rakták össze a keretet, ahogy a két csapat a legutóbbi bajnokiján felállt. Azonban a hazaiaknál természetesen figyelembe vették, hogy Szakály Dénes nem lehet ott a találkozón, hiszen az Újpest ellen komoly sérülést szenvedett. A találkozó menetébe és a 18-as mérkőzéskeretbe, egyáltalán nem nyúltak bele a készítők.

A mérkőzésen nem kellett sokat várni az első gólra, Tamás Olivér Petrjak szöglete után volt eredményes a 7. percben. A 25. percben megduplázták az előnyüket a vendégek, Nego jobboldali beadását Houri kapásból helyezte a kapuba. A 32. percben Houri duplázni tudott, Elek centerezése után fejjel vette be a paksi kaput. A második félidőre már jóval kevesebb akció maradt, azonban a 88. percben Pátkai egy távoli bombával állította be a 4-0-ás végeredményt. A program a mérkőzés után Pátkait választotta a meccs legjobbjává.

Paksi FC-MOL Fehérvár FC 4-0
g.:
Tamás (7.), Houri (25., 32.), Pátkai (88.)

Legfrissebb híreink