Paks: változások a szakmai stábban

A vezetőedző jelentette be. Megvan az NB III-as csapat trénere is.

Forrás: paksifc.hu

Osztermájer Gáborral, a Paks vezetőedzőjével készített interjút a klub honlapja. Mint arról beszámoltunk, a tréner és a klub szerződést hosszabbított, így a 2020-21-es szezonban is folytatódhat a megkezdett munka.

Paks: folytatja a sikeredző - NB1.hu

 

Az élet olyannyira nem áll meg, hogy bő két héttel a bennmaradás után már indul a felkészülés az augusztus 15-i idényrajtra. "Szerda délután lesz az első találkozó, melyre mindenki hivatalos. Visszatérnek tehát az előző szezonban kölcsönadott labdarúgók, érkeznek fiatalok, és nagyon kíváncsi vagyok már az új igazolásainkra is. Szombaton pedig edzőmeccset játszunk, nem megszokott, hogy ilyen korán, de bő lesz a létszám, akár háromszor tízen is összejöhetünk. Négy és fél hetünk lesz, hat felkészülési mérkőzéssel. Lesz olyan nap, ahol majd két barátságos találkozót is vívunk, egyet délelőtt, egyet pedig kora délután. Fontos ez, hiszen a nagy létszám miatt így mindenki megfelelő meccsterhelést kap, ami alapján mi, edzők is dolgozhatunk, szűkíthetünk. Négy találkozót itthon, kettőt pedig idegenben játszunk. Véleményem szerint megközelítőleg tíz napra lesz szükség, hogy jobban lássunk a játékosok közt" - mondta Osztermájer, aki a stábban történt változásokról is beszámolt.

"Péter Norbert átveszi az utánpótlás szakmai vezetői munkakört, Kindl István az újra induló NBIII-as gárdánk vezetőedzője lesz, így Sárai György és Csernyánszki Norbert marad a segítőm. Fontos ugyanakkor, hogy a többiek, új feladataik ellenére, ugyan kisebb kapocsként, de továbbra is kapcsolatban maradnak első számú csapatunkkal."

 

A 42 éves szakember a Paks átigazolásait is értékelte. "Ha lehetett volna kívánságlistám, mindenképpen rajta lettek volna. Ádám Martin, Lorentz Márton, Nagy Richárd leigazolása és Sajbán Máté végleg megszerzése fiatalságot hozott. Nagyon jó korban vannak, szerintem a klub számára kiváló időpontban érkeztek Paksra. Bognár István pedig nagy rutinnal rendelkezik, és nagyszerű futballista, aki egy olyan posztra jött, ahol kevesen voltunk, sőt, többször pótolnunk kellett a tízes pozíciót" - fogalmazott.

FRISSÍTÉS:

Szerda, 11.11:

Paks: szerződésbontás! - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink