Paks: válogatott meghívót ér Hahn gólrekordja? - reakció

A budafokiaknak is üzent a gólvágó.

Forrás: paksifc.hu

A Paks gólparádét rendezett vasárnap délután a Budafok otthonában. Bognár György együttese végül 9-2-re diadalmaskodott. Miután a Honvéd pontot szerzett a Mezőkövesd ellen, biztossá vált a budafokiak kiesése.

Budafok-Paks: a foci egyetlen igazi lényegének az ünnepe volt - NB1.hu

 

De kanyarodjunk vissza a paksi csapatra. A Tolna megyeieknél ismét remek teljesítményt nyújtott Hahn János, aki háromszor vette be az ellenfél kapuját. Hahn jelenleg 22 találattal rendelkezik az NB I-ben. Ez rekordnak számít, hiszen amióta 12 csapat szerepel a legmagasabb osztályban, még egy játékos sem tudott egy szezonon belül eljutni a 20 gólig - jelzi az m4sport.hu.

Hahn a lefújás után többek között arról is beszélt, hogy bízik a válogatott meghívóban.

"Úgy érzem, minden bejött ezen a meccsen. Nagyon jó filozófiában futballoztunk, bár az eleje nem úgy sikerült, ahogy terveztük, de aztán minden nekünk állt. Örülök, hogy megszereztük a három pontot. Támadó focit játszunk, az edzőnek, a klubnak és a társaknak köszönhetem, hogy ennyi gólt szereztem, mert kiszolgálnak engem. Nagyon durva ez a mai eredmény, tényleg minden összejött. Nem ment bele rosszul a meccsbe Budafok. Kicsit megtörtek, de egész szezonban hősiesen küzdöttek. Ha kiesnek, azt kívánom, hogy minél hamarabb jussanak vissza (amikor Hahn nyilatkozott még volt matematikai esélye a bennmaradásra a Budafoknak - a szerk.). Minden játékos álma a válogatott meghívó. Természetesen várom, de most a következő két meccsre koncentrálok" - nyilatkozta a májusban 26. születésnapját ünneplő Hahn.

A Paks a bajnokság végéig még a Puskás Akadémiát fogadja, majd a Kisvárdához utazik. Ezen a két meccsen még növelheti góljai számát Hahn János. 

Legfrissebb híreink