Paks-Újpest: nem csak szezont, de stadiont is avatnak - ELŐZETES

Új címerrel kezdi az idényt a fővárosi csapat.

Forrás: paksifc.hu

A Paks ellen kezdi meg az NB I-es az Újpest, ám Tolna megyében nem csak új szezont avatnak, hanem stadiont is.

Elkészült teljesen az új stadion Pakson, az nyitómeccsre mindenki ingyen mehet be, így biztosan sokan látogatnak majd ki. Pakson egyértelmű célként a bennmaradást tűzték ki célul erre a szezonra, Osztermájer Gábor ezt mondta el a szurkolói ankéton:

„Négy és fél hetes felkészülés után rajtolunk szombaton. Közben edzőmérkőzést játszottunk négy NBII-es és két NBI-es gárdával is. A másodosztályú csapatok ellen üdítő volt látni a különbséget, 16:1-es gólarányt hoztunk, de jól futballoztunk az első osztályú ellenfelekkel szemben is. Ilyenkor sosem a végeredmény a fontos. Kifejezetten stílusos futballal szeretnénk előrukkolni, amiért a szurkolóknak mindig érdemes lesz kijönni az új stadionba. A sok ember jelenléte a lelátókon hat a játékosok teljesítményére is, ez tisztán látható volt a tavalyi évad zárásakor is. Harapós vidéki csapat szeretnénk lenni.”

Az Újpest ennek az évnek egy új címerrel vág neki, amelyben a régi is az új címer egyaránt jelen van. Az FC és az UTE még mindig nem egyezett meg a címerről, ezért az ultrák még mindig nem térnek vissza a lelátóra.

Legfrissebb híreink