Paks: újabb két játékos hosszabbított

Hivatalos bejelentés.

Forrás: paksifc.hu

A PAKS KÖZLEMÉNYE:

"Szabó János, Hahn János, Osváth Attila és Kulcsár Dávid után ezúttal Lenzsér Bence, valamint Rácz Gergő írt alá újabb éveket klubunk kötelékében. 

Lenzsér Bence idén már a hetedik évét kezdte csapatunkban, hiszen 2015 februárjában érkezett Győrből. U-válogatott belső védőnk pedig ez idő alatt már összesen száznegyvenhatszor ölthette magára zöld-fehér szerelésünket. A huszonnégy éves labdarúgónk új szerződése 2024 nyaráig él.

„Örültem a lehetőségnek, hiszen nagyon szeretek Pakson futballozni. Ugye már jó ideje itt vagyok, nem tudom, hova vezet az út vége, de az biztos, hogy kellemesen érzem magam a klubban, és mihamarabb szeretnék szép sikereket megélni együtt a csapattal” - nyilatkozott honlapunknak Lenzsér, aki combizom-fáradtság miatt sajnos kénytelen volt kihagyni a tavaszi idénynyitó mérkőzésünket, melyen 2-1-es sikert arattunk a DVTK ellen.

Kapusunk, Rácz Gergő már szintén jó rég gárdánk tagja. 2016 nyarán, a Ferencváros második csapatától érkezett klubunkhoz. A hálóőr eddig negyvennyolc mérkőzésen bizonyította képességeit gólvonalunkon, most meghosszabbított kontraktusa pedig szintén 2024 közepéig érvényes.

„Én is felettébb örülök, hogy új szerződést köthettem a klubbal, maximálisan érzem a vezetőség bizalmát. Továbbra is minden erőmmel azon leszek, ha lehetőséget kapok védeni a kapunkat, abba minél kevesebb labda találjon utat, ezáltal további elismeréseket érjünk el csapatszinten” - így Rácz, aki hosszú idő után a Diósgyőr ellen ismét szerepet kapott portánk élén.

Hajrá, srácok! További paksi sikerekben gazdag szezonokat kívánunk!"

Legfrissebb híreink