Paks: új játékos érkezik?

Az ügyvezető fontos témákat érintett.

Forrás: Paks/Facebook

A Paks együttese jelenleg a 10. helyen áll az NB I táblázatán. Nincs kényelmes helyzetben a Tolna megyei együttes, hiszen a mögötte lévő Zalaegerszeg ugyanannyi (28) pontot gyűjtött eddig a bajnokságban. 

A Fradinál kis csoportokban a megfelelő óvintézkedéseket betartva tréningeznek, és az nb1.hu-n már olvashattak arról, hogy erre készülnek az egerszegiek is. A Paksnál jelenleg nem gondolkodnak ezen. 

ZTE: újrakezdés - NB1.hu

 

"Továbbra is egyénileg készülnek a srácok. A futballisták a következő két hétre is megkapták az edzéstervet, nem vagyok híve annak, hogy csoportosan eddzenek. Amíg nincs meg a lehetőségünk a tökéletes szűrésre, nincs miről beszélni" - nyilatkozta az nso.hu-nak Haraszti Zsolt.

A paksi klub ügyvezetője azt is elmondta, hogy van már olyan játékos, akivel megállapodtak, így náluk folytatja a pályafutását. A jelenlegi helyzet sok kérdést felvet, Haraszti szerint jelenleg kivárásra játszhatnak.

 

"Egyelőre a vágy kategóriájába tartozik, hogy folytatódik a bajnokság, s ha igen, mikor. Elismerem ugyanakkor, hogy már van olyan futballista, akivel megegyeztünk, s nálunk folytatja, de nem tudjuk, hogy például meddig tart az átigazolási időszak, s mi lesz azokkal a labdarúgókkal, akiknek június harmincadikán lejár a megállapodásuk. Rengeteg a kérdőjel, nem tudunk mást tenni, mint kivárni" - hangsúlyozta Haraszti. 

Legfrissebb híreink