Paks: szurkolói ankét a bajnoki rajt és a stadionavató előtt

Számos téma szóba került.

Forrás: paksifc.hu

A PAKS AZ ALÁBBI KÖZLEMÉNYT KÜLDTE AZ NB1.HU-NAK:

,,Stadionavató, bérletek, igazolások, felkészülés, játékrendszer… - akadt téma bőven.

Mivel a 2020/21-es szezon alig két nap múlva, szombaton veszi kezdetét, hosszú éves hagyományainkhoz hűen idényindító ankétot és sajtótájékoztatót tartottunk stadionunk főépületének első emeletén. A főbb kérdéskörök természetesen a nyári felkészülési időszakunk elemzése és az új játékosok érkezése, valamint elkészült stadionunk és annak avatója körül forogtak.
 
A sok szurkolót és újságírót vonzó rendezvényünk Bognár Péter mondataival vette kezdetét. „Örömteli látni, hogy a nagy meleg, a nyári időszak és a hétköznap ellenére is megannyian eljöttek évadnyitó rendezvényünkre. Ahogy az napról napra látszik, zajlik az élet klubunk körül. A legszembetűnőbb a csodálatos stadionunk, melyben már a tizenötödik esztendőnket kezdhetjük az NBI-ben, ahol még sokszor ennyi esztendőt szeretnénk lehúzni, továbbra is csak magyar csapattal” - szolgált pozitív információkkal a hallgatóság felé szakosztályelnökünk.

Balog Judit elsősorban a stadionról és a bérletértékesítésről tájékoztatta a közönséget, de kitért a szombati avató pontos programjára is. „Egy mérföldkőhöz érkeztünk. Négy építkezésekkel teli év után végre a játékosok és a szurkolók is birtokba vehetik az immáron a főépülettel teljes stadiont. Óriási öröm ez nekünk, hiszen tizenöt éve még álmodni sem mertünk ilyen körülményekről. Új létesítményünk maximálisan funkcionális stadion lett, mely az MLSZ és az UEFA követelményeinek is megfelel. Természetesen bízunk benne, hogy az avatón telt ház előtt vehetjük birtokba teljes otthonunk, de azt is reméljük, hogy a következő összecsapásainkra is sokan jönnek majd, tehát az egész idényben teltek lesznek a szektorok. Célunk, hogy Pakson egy igazi családi program legyen a meccsre járás. Ami a bérleteket illeti, felettébb boldogok vagyunk, hiszen már most rekord számú szezontiket értékesítésnél járunk, soha ennyi plasztikkártyát nem adtunk még el, mint idén idáig, és még bőven van lehetőség bérletvásárlásra. Nagyon fontos azt is kiemelnem, hogy az avató mérkőzés jegyei is szépen fogynak, de mindenkit kérünk, elővételben váltsa ki az ingyenes technikai belépőt, hogy szurkolóink elkerüljék a hosszas sorban állást szombaton, mely közben akár az izgalmas és színes programokról is lemaradhatnak” - így ügyvezetőnk.

„Nagy változáson ment át a keret a nyár folyamán” - ezek már Haraszti Zsolt mondatai. „Minden posztra sikerült frissítenünk, bízom benne, hogy fél év múlva, mikor már többet látunk majd, azt mondhatjuk, jól igazoltunk a szezon előtt. Ahogy mondani szoktam, egy újabb hosszú maratonfutásra számítok a következő első osztályos idényben is, az NBI ilyen” - nyilatkozta ügyvezetőnk.
 
Természetesen akadt kérdés bőven Osztermájer Gábor irányába is, vezetőedzőnk pedig a következőképpen válaszolt: „Négy és fél hetes felkészülés után rajtolunk szombaton. Közben edzőmérkőzést játszottunk négy NBII-es és két NBI-es gárdával is. A másodosztályú csapatok ellen üdítő volt látni a különbséget, 16:1-es gólarányt hoztunk, de jól futballoztunk az első osztályú ellenfelekkel szemben is. Ilyenkor sosem a végeredmény a fontos. Kifejezetten stílusos futballal szeretnénk előrukkolni, amiért a szurkolóknak mindig érdemes lesz kijönni az új stadionba. A sok ember jelenléte a lelátókon hat a játékosok teljesítményére is, ez tisztán látható volt a tavalyi évad zárásakor is. Harapós vidéki csapat szeretnénk lenni” - húzta alá trénerünk.   
 
Magától értetődően mind a hét újdonsült játékosunk is bemutatkozott a szurkolók és a média képviselőinek. Ádám Martin, Nagy Richárd, Bognár István, Hegedüs Lajos, Lorentz Márton, Csősz Richárd és Sipos Zoltán elmondta, könnyen ment a beilleszkedésük, valamint jó állapotban érzik magukat, várják a bajnoki rajtot, így mindenképpen jó döntésként élték meg Paksra szerződésüket. Velük mélyebb beszélgetést a közeljövőben stadionmagazinunkban és honlapunkon olvashatnak szurkolóink. 
 
Hajrá, Paks!"

Legfrissebb híreink