Paks: szerződéshosszabbítás! - részletek és reakció

Hivatalos bejelentés.

Forrás: paksifc.hu

A Paks közleménye:

"Hosszabbítottunk Windeckerrel

Harcos középpályásunk szerződése jövő nyáron járt volna le.

U-válogatott tapasztalt játékosunk 2019 februárjában érkezett városunkba, de egyáltalán nem ismeretlenként, hiszen 2013-tól egy éven keresztül már futballozhatott szerelésünkben. Huszonnyolc éves játékosunk NBI-es meccsszámlálója száznyolcvanháromnál jár, ebből legtöbbször paksi zöld-fehérben léphetett pályára, egészen pontosan hetvenhétszer. Kontraktusa eredetileg 2022 nyaráig szólt volna, ám ezt most klubunk és játékosunk közös megegyezéssel további két évvel meghosszabbította 2024 közepéig.   
 
„Nagyon örültem, hogy a klub hosszabbítási szándékkal keresett meg. Gyorsan meg is egyeztünk, mivel nagyon tetszik az a filozófia, amit a Paksi FC képvisel. Nehéz időszakon vagyok túl, de nagy boldogsággal töltött el, hogy a klub ennek ellenére is mellettem áll. Ez számomra mindenképpen a hosszútávú gondolkodást, együttműködést mutatja, mely bizalmat szeretném a következő szezonban már ismét a pályán meghálálni” - fogalmazott Windecker, aki egy igen komoly, féléves rehabilitáción van túl térd keresztszalag-szakadása miatt. Erről nemrég részletesebben ITT írtunk. 

Windecker Józsefnek természetesen további paksi és sportsikerekben gazdag mérkőzéseket és szezonokat kívánunk a jövőben."

Legfrissebb híreink