Paks: sportszerűség azt diktálja

Gyors helyzetjelentés.

Forrás: paksifc.hu

Három Paks játékos osztotta meg, hogyan viselik az otthon töltött napokat, név szerint Gévay Zsolt, Kecskés Tamás és Haraszti Zsolt.

Gévay teljes erővel készül, otthon erősít és eljár futni a szabadba. A csapat sokat beszél egymással telefonon, a játékos szerint mindenki számára rossz ez a bizonytalanság. Még nem látszik a jelenlegi helyzet vége, de most az egészség az első. Számára legjobban a csoportos edzések hiányoznak, valamint labdaéhséggel is küzd. Így nyilatkozott a Paks honlapjának:

,,Nem jó ez a bezártság, de még egyszer mondom, az egészség mindennél előrébb való. A rossz helyzetben az egyetlen jó, hogy együtt a család, a kislányunkkal idehaza próbáljuk a lehető leghasznosabban eltölteni a szabadidőnket, és focizni is szoktam vele.”

Kecskésnek is ugyanúgy telnek otthon a napjai, mint a társainak. Pakson van, csak az edzés és a vásárlás miatt hagyja el időnként a lakhelyét. Lenzsér Bencével és Fejős Áronnal szoktak délelőttönként edzeni, betartva az előírtakat és a távolságtartást, ez valamennyire enyhíti a helyzetet. A szabadidejének eltöltéséről ezt mondta el:

,,A szabadidőre vettem egy ezer darabos puzzlet, azt rakosgatom, illetve olaszul tanulok. Nagyon hiányoznak már a társak, az öltözői hangulat és a meccsek, de fontos, hogy előbb legyen egészség, aztán jöhetnek a szokott hétköznapok.”

Haraszti is szigorúan követi az előírásokat, várja a fejleményeket a szezonnal kapcsolatban. Nagyon hiányzik neki a foci, de ez most csak másodlagos. Csak futni jár ki, illetve fiával rövid ideig labdáznak az előkertben. A bajnokság folytatásáról ezt mondta el:

,,Ami a folytatást illeti, természetesen a sportszerűség azt diktálja, ha elmúlt a mostani helyzet, játsszuk le, de igazából tényleg semmi elképzelésem nincs, hogy döntenek majd. Előbb legyen egészség, s utána jöhet a foci.”

Legfrissebb híreink