Paks: nem akármilyen jubileum

250+100!

Forrás: paksifc.hu

A Paks közleménye a DVTK ellen 4-2-re megnyert találkozó után:

"Ketten is jubiláltak: Szabó 250, Haraszti 100.

Baloldali védőnk komoly számokat dönget! Ikonikus játékosunk a 2019/20-as bajnokság 31. fordulójában, a Puskás Akadémia ellen abszolválta a 250. paksi NBI-es fellépését. Szabó János először 2007. augusztus 20-án mutatkozott be az NBI-ben egy Vasas elleni összecsapásunk alkalmával. Saját nevelésű, hétszeres válogatott labdarúgónk mindösszesen tíz mérkőzést nem PAKSI FC-s mezben játszott az élvonalban, akkor a BFC Siófok gárdájának a tagja volt. Összes élvonalbeli mérkőzéseinek száma így 260.

Csatárunk százados lett! Szeretett támadónk szintén az idei évad 31. körében, a Puskás Akadémia ellen teljesítette a 100. paksi NBI-es fellépését. Haraszti Zsolt 2010. augusztus 8-án debütált csapatunk mezében egy DVSC elleni mérkőzésünkön. Az ugyancsak saját nevelésű, U21-es válogatott labdarúgónk eddigi karrierje során megjárta a MOL Fehérvár, a BFC Siófok, a Puskás Akadémia és a Ferencváros gárdáját is, de messze címerünk alatt vívta a legtöbb találkozóját.

Ezen szép, kerek számok elérése apropójából, kedvenceink a DVTK elleni hazai találkozónk előtt emlékplakettet vehettek át Balog Judit és Haraszti Zsolt ügyvezetőnktől."

Legfrissebb híreink