Paks-MOL Fehérvár: bizakodás és sajnálat - reakciók

Joan Carrillo a fehérvári szurkolóknak is üzent.

Forrás: molfehervarfc.hu

Nem zárt valami jó hetet a MOL Fehérvár együttese. A Fejér megyei alakulat kedden elbúcsúzott a Magyar Kupától, míg szombaton a Paks otthonában 0-0-s döntetlent játszott. Amennyiben a Ferencváros vasárnap legyőzi a Puskás Akadémiát, a Vidi hátránya 10 pontra duzzad a listavezetővel szemben. A paksiakkal kapcsolatban érdekesség, hogy zsinórban harmadik alkalommal értek el döntetlent az NB I-ben. 

Osztermájer Gábor a mérkőzés után biztató játékról és eredményről beszélt, míg Joan Carrillo sajnálta, hogy a szurkolókat nem tudták győzelemmel meglepni.

Osztermájer Gábor (Paks): "Biztató az eredmény és biztató a játék. Az első félidőben jó labdakijöveteleink voltak, de sajnos a játékhelyzeteket már nem a legjobban oldottuk meg, ez hiányzott a gólhoz. Ennek ellenére tetszett az első félóránk, jó helyen szettük össze a labdákat és jól forgattunk. A második játékrészben ellenfelünk többet birtokolta a labdát, de ez meddő, helyzetnélküli volt. Egygólos meccsnek nézett ki, végül annyi sem lett, viszont az eredmény reális. Sok lehetőséget dolgoztunk ki, amiket a legvégét nem jól oldottunk meg. A meccs vége felé kicsit kapkodtunk, de nagyszerű volt a srácok hozzáállása. Van még hét forduló, és sok riválisunk fog még az első három helyezett gárdával játszani. Jobb helyzetben vagyunk, mint a tavalyi év végén, hiszen minden sérültünk visszatért, és jól is játszottak." (paksifc.hu)

Joan Carrillo (MOL Fehérvár): "A gól hiányzott leginkább a mai napon. A kupában egyszer sem kaptunk ki, mégsem jutottunk tovább. A meccs előtt megbeszéltük, hogy a hátralévő meccseinket megpróbáljuk élvezni. Szerintem az elején meg is voltak a helyzeteink, ám utána a Paks jól játszotta a kontráit. Készültünk erre, hiszen tavaly is így játszottak. A második félidőben kontrolláltuk a játékot, ismét voltak helyzeteink. A kupakiesés után nem volt könnyű itt játszani, de nagyon jó volt, hogy a szurkolóink ismét velünk lehettek. Köszönjük nekik, sokat jelent ez a csapatnak. Győzelemmel készültünk számukra, sajnálom, hogy ez nem jött össze." (M4 Sport)

EMLÉKEZTETŐ: 

PAKS-VIDEOTON 0-0

Gól nélkül döntetlent játszott egymással a Paks és a Vidi, a játék képe alapján egyik csapat sem érdemelt győzelmet. Az eredmény egyik csapatnak sem jó, a Paks nem tudott elmozdulni a kieső helyről, míg a Vidi nagy lépéshátrányba kerülhet a Ferencváros ellen. Mezőkövesden vakarhatják a fejüket, hogy nem sikerült nyerni, hiszen 3 pontra meg tudták volna közelíteni a fehérváriakat.

A MECCS FŐSZEREPLŐI: A FEHÉRVÁRI ULTRÁK

Rajtuk megint nem múlt semmi. Tiszta szívből, megállás nélkül szurkoltak, remek hangulatot teremtve. Szép számmal utaztak idegenben, többet érdemeltek volna.

NINCS KULCSMOMENTUM

A KÖVETKEZŐ FELADAT

A Paks győzelmi kényszerben utazik a következő fordulóban a Mezőkövesdhez, hiszen kieső helyre csúszott a csapat és nem tudott ellépni onnan. A Vidi következőnek a Kisvárdát fogadja, szintén győzelmi kényszerben, ha életben akarják tartani a bajnoki címhez fűzött reményt.

JEGYZŐKÖNYV

Paksi FC-MOL Fehérvár FC 0-0

Paksi FC: Rácz – Osváth (Poór 89.), Szélpál, Kelemen, Szabó – Szakály (Bartha 69.), Windecker (Kecskés 69.), Balogh – Könyves (Hahn 60.) Böde, Haraszti (Kulcsár 69.)

Videoton: Kovácsik – Fiola (Rus 22.), Juhász, Vinícius, Stopira – Pátkai, Houri (Nikolics 66.) – Nego, Kovács I., Petrjak (Nikolov 79.) – Hodzic (Szabó L. 79.)

A tabella a linkre kattintva érhető el.

Legfrissebb híreink