Paks-Mezőkövesd: Kuttor szavai Cseri bombájáról - REAKCIÓK

Osztermájer sajnálja.

Forrás: paksifc.hu

Mint arról beszámoltunk, szombat este küzdelmes meccset vívott egymással a Paks és a Mezőkövesd, a vendégek két hatalmas találattal nyerték meg a találkozót, Böde Dániel a fejesével ugyan visszahozta a csapatát a mérkőzésbe, azonban a pontszerzésre ez már nem volt elég. 

A lefújás után a két vezetőedző értékelt.
 

Osztermájer Gábor (Paks): "Nehéz mit mondani, hiszen ellenfelünk két bombagólt rúgott, mi pedig centikkel maradtunk le a lehetőségeinkről, helyzeteinkről. Úgy érzem, több gól volt a csapatban. A szünetben próbáltam lelket önteni mindenkibe, mert végig úgy láttam, 0-2-ről is tudunk fordítani. A játékosok hozzáállása jó volt, ez pedig a második játékrészben ki is jött, akkor lefociztuk vendégeinket. Komoly gólszerzési lehetőségeink voltak, hogy csak kettőt említsek: Lenzsér vagy Balogh fejese. Tényleg nehéz ilyenkor mit mondani, az öltözőben is csak gratulálni tudtam a játékosoknak. Egyszer talán nekünk is lesz szerencsénk, persze kell tenni érte, de szerintem mi már sokat tettünk. Várom azt a pillanatot, mikor jó lábtartás lesz… A cseréink is hozzátettek a csapat teljesítményéhez, és tényleg sajnálom a játékosokat, mert mindent megtettek, valamint a szurkolókat is. Két hét szünet jön, az erőnlétünkkel nincs gond, látszik még a hosszabbításokban is hajtunk, nyomunk, akarunk."

Kuttor Attila (Mezőkövesd): "Kicsit más felfogásból indultunk, nagyon örülök, hogy sikerült nyertünk. Cseri lövése után nem gondoltam, hogy ott köt ki a labda, ahol kikötött. Nagy gólok ezek, de voltak olyan lehetőségeink is, amelyeket sokkal egyszerűbben ki lehetett volna használni. Tovább kell dolgoznunk azon, hogy eredményesek legyünk, kicsit útkeresésben vagyunk, attól független, hogy ezt a mérkőzést megnyertük."


EMLÉKEZTETŐ
 

PAKS-MEZŐKÖVESD 1-2

Küzdelmes meccset vívott egymással a Paks és a Mezőkövesd, a vendégek két hatalmas találattal nyerték meg a találkozót. Böde a fejesével ugyan visszahozta a csapatát a mérkőzésbe, azonban a pontszerzésre ez már nem volt elég.

A MECCS FŐSZEREPLŐI: BERECZ ZSOMBOR ÉS CSERI TAMÁS

Mind a ketten hatalmas gólt lőttek, ezzel 2-0-ás vezetést szerezve a csapatuknak. Nem könnyű feladat eldönteni melyik volt a szebb.

A MECCS KLUCSMOMENTUMA: A BÍRÓ NEM ÁLÍTOTTA MEG A JÁTÉKOT BÖDE GÓLJA ELŐTT

A játékvezetőnek több alkalma is lett volna arra, hogy Böde Dániel gólja előtt a sípjába fújjon, mind a kétszer a Paks lett veolna a kedvezményezett. Azonban úgy döntött Káőrály MIhály, hogy ezt nem teszi meg, így visszjött a meccsbe a hazai csapat.

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

17. perc: Lakveheliani egy jobb oldali szögletet középre fejelt, utána Berecz 18 méterről kapásból a kapuba lőtt. 0-1

36. perc: A jobb oldalvonalnál kapta meg a labdát Cseri, aki Bertus becsapta egy csellel, majd 22 méterről, a tizenhatos sarkától a hálóba bombázott. 0-2

65. perc: Balog balról tekerte a kapu elé a labdát, Böde két védő közül a sarokba csúsztatott. 1-2

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A következő fordulóban a Paks a Fradi vendége lesz, míg a Mezőkövesd a Budafokot fogadja hazai pályán.

JEGYZŐKÖNYV:

Paksi FC-Mezőkövesd Zsóry FC 1-2 (0-2)
Paks, 1398 néző, v: Káprály
gólszerzők: Böde (65.), illetve Berecz (17.), Cseri (36.)
sárga lap: Szabó J. (47.), illetve Eperjesi (28.)
Paks: Holczer - Osváth, Lenzsér, Szélpál, Szabó J. (Kulcsár D., 75.) - Windecker (Hahn, 56.) - Bognár, Böde, Bertus, Balogh B. - Ádám (Nagy R., 56.)
Mezőkövesd: Szappanos - Eperjesi, Neszterov, Katanec, Lakveheliani - Karnyickij - Cseri (Jurina, 81.), Szeles (Guzmics, 64.), Berecz, Besirovic - Szerderov (Vajda, 60.)

A tabella a linkre kattintva érhető el.

Legfrissebb híreink